Šta je novo?

Formular preko mail-a

bobby63

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2002
Poena
620
Problem je sledeci:
Radim sajt na kome treba da bude jedna stranica za registraciju ucesnika (takmicenje je u pitanju).
Kada se popuni formular trebalo bi da se pritiskom na send podaci posalju na odredjeni e-mail.
Znam kako da napravim formular ali ne znam kako da izvedem slanje podataka.

THX in advance

Kod:
<form name="forma01" method="post" action="mailto:[email protected]?Subject=Formular" enctype="text/plain">
<div align="right">
<textarea title="Ovde unesite tekst poruke koju zelite da mi posaljete" name="Body" cols="55" rows="15" class="tekst_polje"></textarea>
<br><input name="enter" title="Posaljite to sto ste napisali" type="submit" class="dugmici" value="Posalji">
<input name="reset" title="Obrisite sadrzaj vase poruke" type="reset" class="dugmici" value="Obrisi pismo">
</div>
</form>
Probaj sa ovim, samo izmeni podatke i stavi svoja polja u formu. Vazan ti je samo deo gde je action, u formu mozes da stavis sta hoces.

Poslednja izmena:
Ovo sto ti je rekao mixi radi, i radice, samo sto ce slati mail preko outlook-a (ili default mail klijenta), a profesionalnije je kad salje automatski sa servera....
Znaci predlazem PHP, ako imas podrsku za njega, i ti ovako kako ti je mixi dao ne odgovara...

Poz.

mixi je napisao(la):
Kod:
<form name="forma01" method="post" action="mailto:[email protected]?Subject=Formular" enctype="text/plain">
<div align="right">
<textarea title="Ovde unesite tekst poruke koju zelite da mi posaljete" name="Body" cols="55" rows="15" class="tekst_polje"></textarea>
<br><input name="enter" title="Posaljite to sto ste napisali" type="submit" class="dugmici" value="Posalji">
<input name="reset" title="Obrisite sadrzaj vase poruke" type="reset" class="dugmici" value="Obrisi pismo">
</div>
</form>
Probaj sa ovim, samo izmeni podatke i stavi svoja polja u formu. Vazan ti je samo deo gde je action, u formu mozes da stavis sta hoces.
HVALA PUNO
Ovo je zavrsilo posao.

Nazad
Vrh Dno