Šta je novo?

Formula force ex za ps 2

rastko45

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2006
Poena
301
Dobar dan dobri ljudi,
Imam volan iz naslova i cuo sam da moze da radi na ps2,samo treba da se instaliraju neki drajveri.Pa me zanima gde da skinem te drajvere..:type:
I jos bih voleo da mi prepurucite neke dobre voznje za dvojku.pozz i hvala🙂🙂

Malo mi smesno kad neko prvo kupi volan, pa se onda snalazi kako da ga instalira. Prvo si trebao da se dobro raspitas pa onda da kupujes. No, dobro. Neko ce ti vec odgovoriti.

Ja preporucujem Gran(d) Tourismo.

Malo mi smesno kad neko prvo kupi volan, pa se onda snalazi kako da ga instalira. Prvo si trebao da se dobro raspitas pa onda da kupujes. No, dobro. Neko ce ti vec odgovoriti.

Ja preporucujem Gran(d) Tourismo.

P a da jeste malo smesno.
Kao prvo Volan nisam kupijo vec sam ga pozajmio od jednog ortaka koji je duduk za kompjutere i te stvari,tako od njega nisam mogao dobiti nikakve pametne informacije.
Kao drugo ,bolje je prvo pozajmiti ga i isprobati(ako imash prilkiku) pa tek onda se odluciti za kupovinu,ili ne-kupovinu.:butt:
Kao trece kako da znam koje su igre dobre za igranje na volanu,pogotovu za sony koji nisam nikad drzao u ruci..:trust:
A kao cetvrto izgleda da si me izmalerisao i sad mi niko nije odgovorio.:smackbum:.a i skrecesh mi topick sa teme:wall:

Brate, jesi ti znao da je taj volan za PC, a stavljas ga na sony?????!!!!!

Za ostalo se slazem, bolje je prvo probati, samo probaj volan za sony haha

Sala mala.

A tebi je, ustvari, problem da nateras pc volan da radi na sony-ju... Pa, dobro.. Smesno mi je ali cu ti reci srecno sa odgovorima 🙂

Pa ako josh nisi kupio imash isti taj model radjen bash za PS2, pa njega qpi. Isto izgleda samo ima plave rukohvate i ps2 konektor umesto usb-a.
A shto se igara tiche, ovo su moji favoriti:
Gran Turismo 4, Test Drive Unlimited, Burnout 3...

Poslednja izmena:
Rastko, samo da ti kazem da je dovoljno samo prikljuciti volan na ps2 i sve radi. Eto, koliko ne znamo, ali zato bacamo pare svuda naokolo!

:banana:da,stvarno..RADI 🙂jupiiiiiii ..ko bi reko..Nista,hvala svima na pomoci i savetima a ponarochito (s)Marinu 😛

Bas mi je drago! 🙂

Sit se navozaj i javi nam utiske kako je voziti na volanu obavezno!

Nazad
Vrh Dno