Šta je novo?

Format particijie sa XPom

Sublimed

Čuven
Učlanjen(a)
25.09.2002
Poena
619
Imam hard disk sa 2 OSa na 2 različite particije i to NTFS sa XPom i FAT32 sa milleniumom. E sad, hteo bih da formatiram particiju sa XPom, i da ponovo instaliram XP na istu.

E sad, kada dignem sistem sa boot disketom Milleniuma, ne vidim particiju koju trebam da formatiram, tako da tu iskrsava problem.

Interesuje me kako to najbolje da napravim. Koji program da koristim, ili da li da koristim default windowsove komande...

Ne treba ti nikakav program. To lako mozes zavrsiti iz instalacije Win XP-a. Znaci pokreni instalaciju, formatiraj disk D i pici dalje.

Da, da, vidiš nisam se toga ni setio. Znači samo opušteno pokrenem instalaciju XPa iz XPa i onda ga lepo formatiram iz one njegove konzole...

Hvala na savetu.

Pokrenes ga iz Milenijuma. Ne znam da li pokusavas da budes sarkastican ili glumis Homera Simpsona.
Ili ako ti iz nekog razloga to ne polazi za rukom, bootoj sa WinXP diska, formatiraj D: i instaliraj XP, ali posle ces morati Boot Magicom da doterujes boot meni.

Nemam bootabilni XP disk. Ma odradiću to, nije problem, a ne treba mi Boot Magic da doteram boot meni, to mogu i iz Windowsove Recovery Console sa bootcfg komandom.

Nazad
Vrh Dno