Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ljudi ja bas nisam iz ove price (games) ali me interesuje ima li ove igre kod nas i gde moze da se nadje. Naravno ako je neko poseduje i voljan je da mi nareze disk(ove) bio bi mu jako zahvalan.
Ljudi ja bas nisam iz ove price (games) ali me interesuje ima li ove igre kod nas i gde moze da se nadje. Naravno ako je neko poseduje i voljan je da mi nareze disk(ove) bio bi mu jako zahvalan.
IL 2 Forgoten Battles ja na 2 CD-a,i ima je u bloku 45 u malom enjubu za 220 dinara,to je preko pyta one pumpe u bloku 45 pa levo niska dugacka zgradica sa lokalima,a taj lokal je sa druge strane zgradice,tj.,nije onaj red bas preko puta pumpe,Lokal je mali i ima sve delice i dida bidje za kompjuter,NASAO sam vizit kartu 063-758-101 MD MEGADISK (ovo gore sam djabe pisao!!)Jurija Gagarina 229 lokal 100!!POZDRAV!!!
Uhhh... Pa na full realism setovanjima Il2 je bas tezak. Bez stika ne pokusavaj da letis. U pitanju je totalna simulacija. Za pocetak ti je mozda bolje da naucis osnove letenja u FS2002 pa tek onda da pocnes sturmovika.
igra jeste teshka ja je igram na tastaturi na skoro najvecem realisam settingsu (samo iskljuceno ono da mogu i externi pogled) i ono..dobro mi ide..missim hocu reci moguce je i na tastaturi, ali je mnogo teze ali naviknes se..