Šta je novo?

Forgotten Battles...

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Ljudi ja bas nisam iz ove price (games) ali me interesuje ima li ove igre kod nas i gde moze da se nadje. Naravno ako je neko poseduje i voljan je da mi nareze disk(ove) bio bi mu jako zahvalan.

Pozdrav

golum je napisao(la):
Ljudi ja bas nisam iz ove price (games) ali me interesuje ima li ove igre kod nas i gde moze da se nadje. Naravno ako je neko poseduje i voljan je da mi nareze disk(ove) bio bi mu jako zahvalan.

Pozdrav
IL 2 Forgoten Battles ja na 2 CD-a,i ima je u bloku 45 u malom enjubu za 220 dinara,to je preko pyta one pumpe u bloku 45 pa levo niska dugacka zgradica sa lokalima,a taj lokal je sa druge strane zgradice,tj.,nije onaj red bas preko puta pumpe,Lokal je mali i ima sve delice i dida bidje za kompjuter,NASAO sam vizit kartu 063-758-101 MD MEGADISK (ovo gore sam djabe pisao!!)Jurija Gagarina 229 lokal 100!!POZDRAV!!!

Hvala na informaciji, a koliko je to komplikovano za igranje - posto sam totalni pocetnik??? Treba li mi joystick ili moze i sa tastaturom??

Verovatno su ovo glupa pitanja ali sta cu?!

Pozdrav

Uhhh... Pa na full realism setovanjima Il2 je bas tezak. Bez stika ne pokusavaj da letis. U pitanju je totalna simulacija. Za pocetak ti je mozda bolje da naucis osnove letenja u FS2002 pa tek onda da pocnes sturmovika.

Ok, hvala na informaciji.

Pozdrav

igra jeste teshka :) ja je igram na tastaturi na skoro najvecem realisam settingsu (samo iskljuceno ono da mogu i externi pogled) i ono..dobro mi ide..missim hocu reci moguce je i na tastaturi, ali je mnogo teze ali naviknes se.. :rolleyes:

Nazad
Vrh Dno