Šta je novo?

Forceware 93.71whql

Max hvala za info

Gujo medalja i dalje meni neradi :mad:

:mad: sumnjam u neku nameru, navodno zadnji drajver na kome radi je 81... ??? i nigde nema neki patch za igru da se skine zbog tog problema :crash:

Radio je meni i na novijim 8x.xx, ali na 9x.xx nece nazalost. Sto se paca tice nisam se zanmao traganjem za istim, lakse mi bilo da predjem na cod2!

Na guru3d forumu ima tred o ovim drajverima i OC-u...u prevodu, ne OC-ujte sa ovim drajverima...gadan bug sa vrednostima za memoriju...

ja sam sad probao i sve izgleda ok?!

Onda si u srecnoj manjini...nekima je pravila BSOD pri restartu, drugima ocitavala frekvencije memorije na 2GHz (6800GT), a najvecem broju ljudi se desavalo isto sto i meni prilikom OC-a...

u pravu si. sad kad sam resetovao masinu, klok za jezgro je u rivi bio 650Mhz, a za memoriju 400Mhz. uzas. ocaj od drajvera, ocaj. tako mi i treba kad sam uzeo nvidiu. ko me **** kad sam glup :wall:

Au bre ljudi jel vas neko juri da stavljate najnovije drajvere :wall: .
Lepo stavis 91.47 i uzivas .

vidi sad ovo. pa novi drajveri su valjda da bi se instalirali, a ne za ukras? ***** ti ja drajvere koji resetuju klok kad se restartuje masina. i ne samo da ga resetuju, nego ga prepolove, barem za memoriju. tragedija. nemam reci...

Neznam ja kakvih vi problema imate ali to se kod mene nedesava. Odmah po instaliranju stavio 600;1600 i radi tako vec par dana bez problema ikakvih. Napominjem samo da nekoristim rivu nego obican coolbits.reg!!!

Okej niko nas ne tera da trpamo najnovije drajvere, al ipak...ovo moze biti prilicno opasna pojava....a za zvanican drajver to je nedopustivo.Postoji poveca prica na Guru3d o tome i svi pretpostavljaju da je ovaj set drajvera sklepan na brzaka, i da na x64 win-u radi bez ovakvih problema...
@Proday: ko ce ga znati...i tamo su se neki javili da nemaju slicnih problema sa tim drajverom...

Ja ne znam o čemu ovaj chinaski priča. Na obe mašine, na 7950GX2 i 7900GTX mi 93.71 rade i overklokuju se bez greške... E da, i kod komšije koji ima ASUS EN7800GT TOP Dual...

nije da samo ja pricam, desilo se isto i nex-u. ocigledno je problem samo kod GTO-a...samo toliko...a verovatno i jos dosta ljudi ima slican problem cim se na guru3d povela rasprava o tome...

Poslednja izmena:
Kod mene na 7300gt drajveri isto rade ok.

Sto se tice markova sporiji su od 91.47 koji su opet sporiji od 91.31.

Poslednja izmena:
@Max: nije samo da Chinaski ima problem...imam ga i ja a imadu ga i oni:
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=202594
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=203072
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=202882
Naravno rekao sam da nemaju SVI probleme sa tim drajverom...al i ovo je dovoljno zabrinjavajuce.
GTO nije jedina kartica kojoj ne leze ovi drajveri....problemi se javljaju kod gomile modela od 6600GT naovamo....
Ne zelim da opanjkavam nevidiju, al ovo je malo bzvz od njihove strane...al sta da se radi.Ima sasvim dovoljno drugih verzija drivera koji rade sasvim korektno, npr 91.37....

kod mene isto podesava memoriju na 400 odnosno 800Mhz na 7900GTO?!?!? Stavio sam u RivaTuner-u altrenate startup daemon pa cu da vidim sta kaze

...to kod mene nije pomoglo...posle restarta memorija je opet srozana na pola...

khm...khm...jel mi se to "javlja" ili svi sa problemima imaju amd masine?
i kod mene je sve ok (intel)

dobro ti se javlja, ali kakve to veze ima?

evo kod mene problem resen pomocu RivaTuner-a - nestalo mi podesavanje frekvencije iz control panel-a, ali Everest ocitava 690/1850mhz koliko sam i podesio u Rivi ;)

PS

takodje je AMD mashina u pitanju

Ja mislim da su meni radili OK... Doduse pokazivali su memoriski klok x2... Ne mogu da se setim jel' to bese na 7600gt ili 7800gtx ali sam ih na nekoj karti probao...

cek, cek, sta si konkretno uradio? iskljucio si driver overclocking u rivi, ili kako se vec zove, i sad pikas samo iz rive?

slika govori sama za sebe...:wave:

Prilozi

• riva.PNG
    riva.PNG
    183.6 KB · Pregleda: 130
Hm.To sam ja isto radio- alternate startup u RT, (nemam everest, doduse) i okej namestim klok...al posle restarta nastane problem.

Kapiram da bas nije za ovaj topic, ali da ne zapocinjem nov, treba mi kratak odgovor. Ortaku instaliram gf4mx440, ima dosta slabu masinu - koja je najbolja verzija drajvera za ovu graficku?
taman sam isto mislio da pitam, isto za prijatelja, ista kartica :) Danas probao neke iz 7x.xx (71.89?) serije, rade OK, najbitnije da mu je proradio Google Earth.

@Ocoolaja:Mozes da stavis verziju koju hoces. Neke igre traze novije verzije.

slika govori sama za sebe...:wave:
sad sam ponovo instalirao nove drajvere i ukljucio one isto sto i ti na slici i radi za cudo. posle restarta mi je zapamtio u rivi 700/800Mhz :type:
samo sada ne mogu da klokujem iz drajvera...ali koga briga za to...

Vrh Dno