Šta je novo?

Forceware 93.71whql

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Aj skidajte pa da cujemo misljenja :) Ja ga skidam pa cim instaliram javljam :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
probao sam ove drajvere i nema nekih vecih napredaka.U odnosu na stare u 3dmark05 ima isto poena kao i 84.21.Izgleda da ne deluju na moju 6600gt :smoke:

Poslednja izmena:
Na 7900GTO nema nekih vidnih razlika u brzini, a ni u kvalitetu u odnosu na 92.91. Ono sto smara je da prikazuje brzinu memorije na 1.32Ghz umesto na 660Mhz kao sto je bila praksa do sada. Jos veci smor je sto mi ne prolazi OC iz driver-a na 686/1600 vec prijavljuje gresku, a sa svim prethodnim driver-ima je to funkcionisalo (problem resen jednostavnim OC iz Riva Tuner-a)

Pa ja sam mislio da nema potrebe da se stavlja link svi znamo gde se skida nvidia driver :) Inace ni ja nisam primetio neke razlike u odnosu na 91.47

definitivno preporuka za Dark Messiah Might&Magic....dobar fps boost sa ovim driverima...

i dalje gloopost sa aspect ratio-m na tv-u (s-video kabl) :wall:

Izgleda da opet najvise profitira serija 7, sto i nije cudno.

Skinuo ja lepo drivere,instalirao(i sad ono standardno instalirao riva tuner da bi mi se pojavila O/C opcija u control panelu )i vidim da mi memorijsku frekvenciju ocitava duplo(kao i ostalima),vratim ja to na normalu i reko ajde malo da je kloknem mozda su ovi driveri bolji od prethodnog(na proslom mi je max klok bio ocajnih 550/850)i kloknuh ja to na 600/1000 i uradio test i sve lepo proslo,ja sav srecjan,pokrenuo NFS Carbon da je istestiram,odvozao tih par trka u demou,vidim sve ide lepo radi(temp kartice je smesno niska u fullu oko 50c-merim sa aerogate 2) super(to je bilo negde oko 4sata ujutru)i ostavih sve tako o/c i lego da spavam.Ustajem ja danas vidim ugasen komp,meni cudno al reko mozda se cjale istripovao pa ga ugasio,ok ,upalio ga ja,krenu on win da dize i opet se ugasi,ja se vecj zabezeknuo reko wtf palim opet komp ,ucita on win lepo sve i tu mi vecj bi jasno da taj clock i nije tako siguran kao sto mi driveri pokazuju,smanjim ja mem na 900 i core na 550 opet isto ,i da ne duzim pricu dodjoh da ne radi stabilno ni na jednom kloku sem na defaultu,tu sam pop**deo i uvideo koliko su driveri ocajni sa mojom karticom....

Jel radi Medal Of Honor Spearhead sa novim drajverom, nije radio sa 91.47 pa se nadam da je popravljen bag

Ne vidim nikakvu razliku na 7300GT i pocinje da me interesuje kad ce ubaciti novi logo u driverima, a ne samo u setup-u.

Ja koristim MSI-eve, 84.66. Da li se isplati da prelazim na novije?

Naravno. Kartice serije 7 najviše profitiraju od 9x.xx drajvera.

93.71 su provereno brži i u DMMM i u Fear XP, za oko 5 do 8 procenata u 19 x 12 i 16 x 12, respektivno. Sad sam stavio 96.86, koji su prvi drajveri iz nvidie a da radi SLI na 975x čipsetu :). Čak i sa 7950GX2. Mislim, radi 7950GX2 i sa starijim drajverima u SLI modu (čak je i 3DMark rezultat sa 93.71 nešto bolji od ovog), ali sada se konačno može, bez hakovanja, pristupiti SLI modovima, uključiti prikaz load balancinga i kontrolisati SLI profil bez nHancer-a. Ajde nebitno GX2, kažu da radi i 2x6600GT i 2x7300GT i 7600GT na bad axe, ASUS P5W DH i MSI 795X PUE 2.1

Meni ne dozvoljava da maknem sa default clocka za gpu...memorija takodje.Riva tuner moze da je klokuje i to bude OK do restarta: ladno se u nv panelu brzina memorije sroza na pola-to jest na podesenu u riva tuneru-740mhz...fora je u tome da riva tuner kapira vrednost, a nv drajver ne(posto se kod njega skalaira duplo) tako da dobijem klok memorije na sasavih 740mhz...(tj 370mhz)....
Jel neko zna resenje?Sad skidam noviji riva tuner, pa cu da probam.

Black Adder: Sumnjam da ce da radi. No skino sam pa cu instalirati i probati pa ti javljam.

Max: daaaaaaaj link gde si iskopo te drajvere 96.86 (bogu hvala opametili se i ovi u nvidiji; nemoramo vise velikog sema da mucimo) :d

Pa tu ih bas i nevidim. Doduse vidim samo 96.89!

I sa novim Riva Tunerom problem sa OC-om je ostao...:wall: :wall: help anyone?

Pazi i kod mene prijavljuje duplu frekvenciju za memoriju. :lupko:
@nex999: Koristi ATITool za klokovanje.

Haha...izgleda da cu to i ja da uradim.Atitool ga je klokovao okej, ali posle 2sec na desktopu- jedan ogroman artefakt i reset....izgleda da je nvidia nasla nacin da zadrzi eventualne kupce GTX-a i stavila neke softverske limite za GTO u drajver.

Pa tu ih bas i nevidim. Doduse vidim samo 96.89!

My bad, u pitanju je 96.89. Vidim da se ljudi bune za Xvid i neke druge kodeke. Kad se startuje video, blokira mašina! Sigurno postoji neki workaround, ali nisam imao vremena da se zezam, sad ionako idu posebni beta drajveri za test 8800GTX-a...

Max hvala za info

Gujo medalja i dalje meni neradi :mad:

Vrh Dno