Skinuo ja lepo drivere,instalirao(i sad ono standardno instalirao riva tuner da bi mi se pojavila O/C opcija u control panelu )i vidim da mi memorijsku frekvenciju ocitava duplo(kao i ostalima),vratim ja to na normalu i reko ajde malo da je kloknem mozda su ovi driveri bolji od prethodnog(na proslom mi je max klok bio ocajnih 550/850)i kloknuh ja to na 600/1000 i uradio test i sve lepo proslo,ja sav srecjan,pokrenuo NFS Carbon da je istestiram,odvozao tih par trka u demou,vidim sve ide lepo radi(temp kartice je smesno niska u fullu oko 50c-merim sa aerogate 2) super(to je bilo negde oko 4sata ujutru)i ostavih sve tako o/c i lego da spavam.Ustajem ja danas vidim ugasen komp,meni cudno al reko mozda se cjale istripovao pa ga ugasio,ok ,upalio ga ja,krenu on win da dize i opet se ugasi,ja se vecj zabezeknuo reko wtf palim opet komp ,ucita on win lepo sve i tu mi vecj bi jasno da taj clock i nije tako siguran kao sto mi driveri pokazuju,smanjim ja mem na 900 i core na 550 opet isto ,i da ne duzim pricu dodjoh da ne radi stabilno ni na jednom kloku sem na defaultu,tu sam pop**deo i uvideo koliko su driveri ocajni sa mojom karticom....