Šta je novo?

ForceWare 91.31 final

• Začetnik teme Začetnik teme Cwelle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko zna sta bi sa opcijom OVERVRITTE REFRESH RATE to je bila voma korisna opcija za refres rejt mogao si da podesis sve rezolucije na maksimalno herca da rade kada se recimo igras u nekoj igri a u njoj nema da se podesvaju herci pa cisto da ti nebi ispale oci na 60 Hz mogao si da podesis na maximum pomocu te opcije. Ako neko zna da li ta opcija jos postoji samo na nekom drugom mestu ili je vise nema iz nekog razloga. Hvala.:hair:

Postoji i dalje, naravno, prvo je moras otkljucati pomocu npr. CoolBits-a, a moras koristiti Classic Control Panel, u novom se ne vidi.

izrazeniji shimmering u D3 enginu je meni bio dovoljan da se vratim na starije drajvere...nista drugo nisam ni probao.

A meni su prozori počeli ostavljati konture na desktopu :d
Doduše, refresh ih ukloni.

Što se igara tiče, stabilno je sve za sada.

BlackNeo je napisao(la):
Postoji i dalje, naravno, prvo je moras otkljucati pomocu npr. CoolBits-a, a moras koristiti Classic Control Panel, u novom se ne vidi.

A kako gde da skinem taj CoolBits i sta da radim u njemu.

E stavite 91.33, kolko vidim za sada sve je ispravljeno, fps mi je nesto veci u BF2 nego sa 91.31, noramlno radi, do duse ja nisam imao CTD ni sa 9.31, ali 9.31 su imali/imaju dosta shimmeringa u prey-u

Ja sam se vratio na 84.25. Daju mi najvece markove. Nisam nesto proveravao u igrama.

KIBLA`s je napisao(la):
sad sam probao sa deinstall/install CS-a i isto se desava
kada koristim 16-bitnu paletu boja broj kockica je dosta dosta manji ali se pojavljuju tu i tamo

u D3D nema kockica ali je kvalitet slova i nisana uzasan
mislim da se vracam na predhodne
ista situacija i kod mene, 6600gt, prvo sam mislio da je do procesora poshto sam podizao taktove ali vidim da ima ljudi sa istim problemom.

Nazad
Vrh Dno