Šta je novo?

ForceWare 91.28

Ja sam download-ovao sa NVIDIA-inog site-a file 91.28_forceware_winxp2k_international.exe i jos nisam smogao hrabrosti da probam.... Probacu sutra pa saljem utiske....
BTW: Jel' ovo final?

Probao sam ja. Doduše opredelio sam se za stari klasični control panel. Onaj sam samo pogledao i mislim da je glupost. Sasvim nepotrebno, nepregledno, glomazno.

Imam i problem sa GTF-om. Stalno se promeni kada ugasim monitor. Slika mi dođe spuštena i sužena. Rezolucija mi je 1280x1024 na 100Hz. Digital vibrance je malo nabudžen u overlay modu pa sam morao da smanjim. Ako ne uspem da rešim ovo sa gtf-om nema ni smisla da probavam 3d mark i ostale gluposti. U tom slučaju se vraćam na 87.08 koji rade super a i podržani su od strane novog riva tuner-a.

OK, vidim da nije final; Instalirao sam i dobio sam jako mali pomak u performansama u odnosu na 84.?? koje sam imao pre ovoga (Graficka je Ti4600), ali me interesuje sledece:

Imam nForce2 Ultra 400, ali u ovom novom Control Panelu iako je ukljucen Advanced View, ja uopste nemam nikakve opcije sto se tice voltaze, niti imam opcije koje se ticu bilo cega u vezi CPU-a ili ploce (A video sam u screenshot-ovima da tako nesto postoji). Zna li ko u cemu je problem ili jednostavno NF2 i GF4 i nisu tako jako podrzani kao NF4 i GF7?

Za tako staru graficku naravno da noviji drajveri ne donose skoro nikakvo poboljsanje, posto se uglavnom pisu za novije kartice.

iiiiiiiiiii ????? :D Ajde ljudi napisite nesto, ima li razlike, u cemu i kolike ? Ovo me podseca na guru3d forum i drajver sekciju, samo sto ovde ima 3 beskorisna posta, a tamo 300 po verziji. Svi su u fazonu "skidam" , "skino" "dobri su" , "hvala" , itd itd. :)

Skinuo sam ih ali nikako da stignem da ih instaliram.

Poslednja izmena:
LOL :D genije si majke mi...ako nista drugo bar si me nasmejao :bottle:

Pravo da ti kazem mrzi me da ih instaliram, a najvise zbog toga sto onda moram da vrtim markove. :)
Lakse mi da to vreme potrosim na partiju COD 2 preko Net-a. :d

Poslednja izmena:
@cwelle:

pa jesi klinkno na "learn more..." :d

Ma dodacu ja njemu jos jednu... :crash:
Inace, COD2 radi bez problema. Videcu sutra sta ce da kazu markovi.

swordfin je napisao(la):
OK, vidim da nije final; Instalirao sam i dobio sam jako mali pomak u performansama u odnosu na 84.??
Dobro da si ista i dobio sa Ti4600...
swordfin je napisao(la):
Imam nForce2 Ultra 400, ali u ovom novom Control Panelu iako je ukljucen Advanced View, ja uopste nemam nikakve opcije sto se tice voltaze, niti imam opcije koje se ticu bilo cega u vezi CPU-a ili ploce (A video sam u screenshot-ovima da tako nesto postoji). Zna li ko u cemu je problem ili jednostavno NF2 i GF4 i nisu tako jako podrzani kao NF4 i GF7?
Ovo drugo sto si rekao. Ko ce da daje podrsku za nF2 i GF4 u ovo vreme...

Meni ima.... bilo je negde oko 10200, a sad ima 10800 u 2001SE....

BTW: Imam tako malo zato sto nista nije OC-ovano...

Pa ja, za razliku od vas ostalih jos nisam evoluirao na DX9, tako da je meni, a i momcima iz hood-a 2001SE jos uvek merilo.... Sta da vam kazem - Zivim brzo a hranim se lako tj. Briga me za DX9, igram Undying!

swordfin je napisao(la):
Pa ja, za razliku od vas ostalih jos nisam evoluirao na DX9, tako da je meni, a i momcima iz hood-a 2001SE jos uvek merilo.... Sta da vam kazem - Zivim brzo a hranim se lako tj. Briga me za DX9, igram Undying!

Pa uskoro će i DX10:eyebrows:

ja sam dobio po par stotina mark-ova vishe(03 i 05), ali ni makac u igrama. Ni Oblivion, ni BF2. Cak mi se cini i da malo losije rade.

FANSTASTICNI DRAJVERI !!!!!!
Resili su mi problem sa nv4_disp plavim ekranom,konacno su se setili iz nVidije da nesto urade povodom toga,dobar je ctrl panel.
Nisam vrteo markove,a i ne interesuju me nesto jer mi sve igre rade sa pristojnim framerate-om.

Nazad
Vrh Dno