Šta je novo?

Forceware 90 Early Look

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lepo izgledaju... Nadam se da ce lepo i da rade 😉

Da li je moguce da ce staviti povecavanje voltaze iz drajvera??? wtf??
Stvarno lepo izgleda,drago mi je sto posedujem nVidiju 🙂

Jerry[NS] je napisao(la):
Da li je moguce da ce staviti povecavanje voltaze iz drajvera??? wtf??
Stvarno lepo izgleda,drago mi je sto posedujem nVidiju 🙂
Da povecanje voltaze za CPU i mem? cemu to? Sto lepo nisu stavili za GPU i mem graficke? Nesto u stilu +5%, +10%

Pa imas da podizes voltazu odavno za memoriju i GPU (kao i da menjas latencije), kroz ATI Tool za Radeone.
A ako budu trazili .NET Framework za ovo, stvarno cu ispizdeti...!

Poslednja izmena:
Dorry je napisao(la):
Lepo izgledaju... Nadam se da ce lepo i da rade 😉

Pa izgledaju isto kao i stari. Jedino što dolaze sa integrisanim EnTjunom 😀

byMaX je napisao(la):
Pa imas da podizes voltazu odavno za memoriju i GPU (kao i da menjas latencije), kroz ATI Tool za Radeone. A ako budu trazili .NET Framework za ovo, stvarno cu ispizdeti...!

Pa ovde se ne priča o atiju. Kako odraditi podizanje voltaže na nv karticama bez editovanja biosa? Bolje da su to stavili.

Ma to ce biti dosta ograniceno. Mislis da bi stavili tu opciju a da ti dozvole da previse nasvirash Vcore i Vmem? Sigurno 🙂

byMaX je napisao(la):
Pa imas da podizes voltazu odavno za memoriju i GPU (kao i da menjas latencije), kroz ATI Tool za Radeone.
A ako budu trazili .NET Framework za ovo, stvarno cu ispizdeti...!
Ja pricam o NVidia kartama, zar ne.

.NET je obavezna stvar za Vistu i kad-rad 'vidija mora da krene sa pripitomljavanjem istog...

Nedjo je napisao(la):
.NET je obavezna stvar za Vistu i kad-rad 'vidija mora da krene sa pripitomljavanjem istog...

Nebi me čudilo da .NET framework bude implementiran u Vistu. Nevidim razloga zašto nebi.

obavezno je da CP ili kako ga vec budu zvali naprave u .NET-u!

Zasto ne u .net-u? Pre ili kasnije to ce vam postati normalno kao sto instalirate directx?

Znate li uopste sta je .net? Uostalom bolje .net nego da vas tera da stavite JRE....

BTW kad ce ovo izaci za dl i ostaje li podrska za starije kartice?

Ljudi.... pa ovi driveri ako ovako budu izgledali u finalnoj verziji ce biti vrh vrhova... Meni se cini kao da su spojili NForce Unified Drivere i ForceWare.

ti sword brkas pojam drajveri i kontrol panel! Naravno da ne mogu spojiti ForceWare i nForce drajvere i nForce drajveri nemaju nikakv kontrol panel, aono sto vidis na shotovima go rej eNTUNE, koji nezavisno mozes instalirati!

Pogresno sam se izrazio... Spojili su Chipset podesavanja i VGA podesavanja. To je sve kako ovde izgleda, na jednom mestu.

Pre jedno nedelju dana na guru3d vidim 90.25 ili 91.25 ne secam se tacno,pomislim wtf kad pre???,kad ono neki amer kupio alienware quad sli sa
7900(valjda)i zajedno sa kompom mu daju te driver,e sad oni nerade kako valja
sve mu puca,koci i on nezadovoljan kontaktira nvidiju gde mi kazu da ne moze da dobije drivere za quad sisteme,koji su valjda ubaceni u 9x seriju.On popizdi i uploaduje driver koji je dobio uz sistem na guru3d.Kad sam video ovaj tred pogledam guru3d kad ono skinuli driver 🙂 mora da im je neko iz nvidie zapretio.
Ima 84.66 sa "sedona" kontrol panelom da se skine na istom mestu.

Masala koliko MB 😀

Driver je ok.. ali novi CP je bezveze... Mnogo je konfuzan.. srecom.. moze da se koristi i stari CP.

Retail verzija ce biti nesto manja, ovi dll-ovi imaju codeview debug info. Na svu srecu ne koristi .NET koliko vidim ovako na brzaka niti se pominje u requirements.

Nazad
Vrh Dno