Šta je novo?

Forceware 77.72=problem sa divx

• Začetnik teme Začetnik teme Rale45
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rale45

Čuven
Učlanjen(a)
24.10.2004
Poena
620
Nisam znao gde da pitam ovo što imam, pa rekoh ovde, jer ipak su u pitanju driveri za grafiku.

Elem, danas sam instalirao ove drivere. Pre toga sam uredno uninstalirao prethodne ... i restartujem ja komp, podesim neke sitnice, pustim film, kad ono ... 256 boja!!!
99 posto sam siguran da je do drivera.

Zna li neku u čemu je problem i kako da ga rešim (bez vraćanja na stare drivere)?

Hvala. 🙂

Isti problem samo sto sam ja to prvo primetio u tv slici. Ocigledno da u overlay rezimu nesto brlja. Vratio sam 71.89.

Nesto su zabrljali u driverima.. ali moze da se otkloni...

Idi u podesavanja od drivera, izaberi Color correction. Zatim u Apply color changes izaberi Overlay, a u Color profile (na dnu) izaberi Advanced mode. U grafikonu mozes se igrati misem i podesiti krivu kako zelis. Suvisne tacke brises [Delete] tasterom.

yooyo

Hvala i od mene. :,,:

Hvala yooyo, i ja sam se patio da skontam u čemu je problem.

71.89 sam stavljao ali mi je pucao colin 2005 u japan stazama jednostavno mi je restartovao komp sto se tice 77.72 skinuo sam i njega i probao isti problem kao i kod tebe boja na dvd-u katastrofa kao i na divx-u ocigledno nesto nvidia brlja sa drajverima .Skini sa 3d guru 77.50 sa njime mi sve radi OK .

pa jel svi imaju ovaj problem, ili samo neki? Namucih se da ih skinem, a ne instaliraju mi se ako svi istu muku muche 😛

Mozda je problem izrazen samo sa nekim karticama, odnosno sestom generacijom GF chipova. Imao sam isti problem sa 6800GT.
Da li je neko nasao resenje za ovo ili ste svi vratili stare drivere?

@Don:

Procitaj sve poruke u ovoj temi pa ces naci resenje.

yooyo

Nazad
Vrh Dno