Šta je novo?

Force TV detection

t.o.

Čuven
Učlanjen(a)
09.02.2003
Poena
619
Postoji li nacin da se ova opcija aktivira, a da to nije instalacija ATi Control Center-a? Prevrnuh ceo Tray Tools i ne mogu da je nadjem.

Prijatelju bojim se da nema, barem koliko ja znam.

No ukoliko imaš problema sa detekcijom TV-a stvar može lako biti do krivog (lošeg) kabela. Osim toga probaj resetirati kompjuter sa svim prikljucenim kablovima i TV neka bude upaljen.

Pozdrav!!!

obrisi suze sinko:

desktop/properties/settings/advanced/displays/troubleshoots/Force detection of my TV...

kakav crni C-centar ;)

Nemam ti ja to.

A ionako se radi o pretvaranju 4 klika u jedan.
Neka skroz cudna kombinacija mi je ispala, ATT mi menja (spusta) rezoluciju kad preko profila ukljucim TV out, a ne radi to kad udjem u display settings, pa na dugme...
TV, kao, ne postoji pa ne mogu da ukljucim exended desktop:wall:

Kabal je ok posto je slika perfektna.

zokish je napisao(la):
obrisi suze sinko:

desktop/properties/settings/advanced/displays/troubleshoots/Force detection of my TV...

kakav crni C-centar ;)
A otkud Displays tab u Advanced ako nije instaliran CC? :)

Prilozi

• 1.PNG
    1.PNG
    46 KB · Pregleda: 46
zokish je napisao(la):
pa izaberes instalaciju drajvera bez CC!
Cekaj, cekaj... Da li to znaci da ako ne instaliras CC ipak dobijes stari Ati control panel??? Ja sam bio (i jos uvek sam) ubedjen da stari drajveri dolaze samo sa starim control panelom, a novi samo sa novim .net control centrom... Omega drajveri provereno dolaze sa starim panelom, ali official ati drajveri???
Instalacija novih drajvera (6.x) i starog control panela pojedinacno mozda prolazi, ali CP i CC ne cuvaju podesavanja na isti nacin, ili na istom mestu pa nisam siguran kako bi to funkcionisalo... Mislim da su i dalje omega drajveri ili official ati + att najbolja resenja

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno