Šta je novo?

Football Manager 2014

Pa probajte. 2 GB cas posla se nabavi

Da li je neko nasao resenje za problem sa laznim imenima igraca?

Ako moderatori dozvole okacio bih patch koji ispravlja imena igraca. Ne zatrpavajte mi inbox please. Kad i ako modovi dozvole da okacim patch okacicu i mozete da ga skinete i radice just fine.

Poslednja izmena:
Mislis na nosteam od 10Gb pa se skine samo folder od oko 290mb?
Ja to skinuo imena su dobra ali sam odigrao samo nedelju dana pa ne znam da li ce krashirati kasnije

Dok ne odgovore moderatori ne smem da kacim link.

Instalirao sam Reloaded verziju, preko toga fix i opet mi igrači nisu sa pravim imenima...

Meni je drugar malocas namestio FM, grbove, imena, fix da ne krashuje, ali kako-ne znam :) nisam pratio, samo potvrdjujem da moze i da sve radi kako treba

Ja sam skinuo fix i radi mi. Ako nekom treba link nek posalje pm :D

Odigrao sezonu i po, osvojio do sad Komjuniti šild, FA kup, Ligu šampiona i Superkup Evrope :)

Odlična je igra, Marković i Mitrović spadaju u grupu najtalentovanijih igrača ;)

Odigrao sezonu i po, osvojio do sad Komjuniti šild, FA kup, Ligu šampiona i Superkup Evrope :)

Odlična je igra, Marković i Mitrović spadaju u grupu najtalentovanijih igrača ;)

Eh, pa kvalitet igre se ne meri po tome koliko titula/liga sampiona mozes da osvojis u najkracem roku... Dovoljno je pogledati forum i videti u kakvom stanju se trenutno nalazi.

Igra ima previse bagova trenutno:
-FB ne moze da dobije ocenu vecu od 6, sta god radio na terenu (moguce je, ali je najcesce da imaju 4-5).
-Rezultati meceva u nekim ligama su van svake pameti (tipa 8-5, 7-3, 6-5... i takvi su SVI mecevi u pojedinim ligama)
-Igraci ne zele da obnove ugovor, ako se vodi klub koji je polu profesionalan. Po isteku ugovora sede bez posla i povuku se posle nekog vremena...

I da, Markovic i Mitrovic su odlicni.

Igra ima previse bagova trenutno:
-FB ne moze da dobije ocenu vecu od 6, sta god radio na terenu (moguce je, ali je najcesce da imaju 4-5).
-Rezultati meceva u nekim ligama su van svake pameti (tipa 8-5, 7-3, 6-5... i takvi su SVI mecevi u pojedinim ligama)
-Igraci ne zele da obnove ugovor, ako se vodi klub koji je polu profesionalan. Po isteku ugovora sede bez posla i povuku se posle nekog vremena...

I da, Markovic i Mitrovic su odlicni.

Nisam imao takve bugove u FM. Evo poceo trecu sezonu sa Zvezdom :D

Pa Markovic je i irl jedan od najtalentovanijih igraca, sta je tu cudno :D

U svoj svojoj širini, FM i dalje pati od nekih dečijih bolesti, zar ne? :)

Na primer, ako simulirate dvadeset-trideset godina u budućnost, primetićete da više neće biti dovoljno novog osoblja (staff) za zapošljavanje. Da ne govorim o tome kako regeni neće ni ličiti na današnje profesionalne fudbalere...

1) nije tačno, meni Rafael ima prosečnu ocenu 7.26, minimalna ocena koju je dobio je bila 6.10, a maksimalna 9.10. Jedan od najboljih pojedinaca, posle prve sezone mi je PSG nudio za njega 40 miliona u kešu, glatko sam ih odbio
2) Kod mene nije bilo čudnih rezultata, nikad nije palo više od 7 gola na mom meču (4-3 je bilo), a nikad više od 8 u svim utakmicama premijer lige prošle sezone. Ne znam za druge lige, samo što sam počeo da igram
3) Opet, ne znam ni ovo, odigraću još par sezona sa Junajtedom pa prelazim na neke slabije. Malo su komplikovaniji pregovori, npr Giggs isključivo hoće da bude igrač/trener mlađih od 18 godina, i ne prihvata ništa drugo, dok mi uprava ne dozvoljava da potpišem takav ugovor pošto već imamo dovoljno trenera za tu kategoriju. Ostali su bez problema potpisali produžetak saradnje.

Koliko sam ja za sada primetio, igra ima samo 1 bag koji mi smeta - prečice u gornjem desnom uglu primljenih poruka ne rade.

P. S. Alexander Milošević, štoper iz AEK-a, može da se dovede za nekih 500-600 000e na početku igre, a za dž po Bosmanovom pravilu na kraju prve sezone, odlična kupovina ;)

Ima li lijeka za imena igraca i takmicenja kao i za to da mogu da igram i nakon nekog datuma? Moze na p.m info.

Youth academy mi izbacio ovog klinca :D

Prilozi

• Patrick Büchler_ Overview Profile.png
    Patrick Büchler_ Overview Profile.png
    307.7 KB · Pregleda: 235
LOL :D vrh. Meni je jednom CM 02 cini mi se izbacio klinca od 13 godina sa desetak dvadesetica, bilo je ludo :)

A sto nece da produzi ugovor samnom, m***u mu :D Kaze nesto tipa moj klub nema dovoljno ambicija i verovatno ce da ode na kraju sezone za dz :p Tuga.

A sto nece da produzi ugovor samnom, m***u mu :D Kaze nesto tipa moj klub nema dovoljno ambicija i verovatno ce da ode na kraju sezone za dz :p Tuga.
Varaj I ti
Dodas novog menadzera koji vodi PSZ ili MC ponudis sam sebi 15 milki I na rate jos 5 On pristane I predje a onda se naprasno penzionises Kad oni tebe zezaju, zezaj I ti njih :D

Ipak je produzio, ali ima platu 40k eura nedeljno sa 18 godina u timu u kojem je prosecna plata oko 5k :)))

Edit - Kakva je situacija sa sponzorskim ugovorima? Jel se povecavaju drasticno ili su tu uvek skoro isti? Ja u Bundesligi sa Dresdenom koji je dosao iz Cvajte ubedljivo najmanje dobijem, nesto tipa 5-6m godisnje, a prosecno je bar 4 puta vise :/

Poslednja izmena:
Opet ja :D

Da li neko može da mi pošalje link na pm sa 'narodnjakom' ali sa pravim imenima...

+1 za link ako nije problem, hvala unapred :)
Sve sto sam do sada skidao je radilo polovicno.

Nazad
Vrh Dno