Baci ss tog stikliranja. Ja nisam video da ima ta opcija. Svi se masovno zale na netu upravo sada.
Da li je neko nasao resenje za problem sa laznim imenima igraca?
Odigrao sezonu i po, osvojio do sad Komjuniti šild, FA kup, Ligu šampiona i Superkup Evrope![]()
Odlična je igra, Marković i Mitrović spadaju u grupu najtalentovanijih igrača![]()
Igra ima previse bagova trenutno:
-FB ne moze da dobije ocenu vecu od 6, sta god radio na terenu (moguce je, ali je najcesce da imaju 4-5).
-Rezultati meceva u nekim ligama su van svake pameti (tipa 8-5, 7-3, 6-5... i takvi su SVI mecevi u pojedinim ligama)
-Igraci ne zele da obnove ugovor, ako se vodi klub koji je polu profesionalan. Po isteku ugovora sede bez posla i povuku se posle nekog vremena...
I da, Markovic i Mitrovic su odlicni.
-Igraci ne zele da obnove ugovor, ako se vodi klub koji je polu profesionalan. Po isteku ugovora sede bez posla i povuku se posle nekog vremena...
-FB ne moze da dobije ocenu vecu od 6, sta god radio na terenu (moguce je, ali je najcesce da imaju 4-5).
-Rezultati meceva u nekim ligama su van svake pameti (tipa 8-5, 7-3, 6-5... i takvi su SVI mecevi u pojedinim ligama)
Ima li lijeka za imena igraca i takmicenja kao i za to da mogu da igram i nakon nekog datuma? Moze na p.m info.
Malo guglajte, meni sve radi savrseno vec 4 sezone..
Youth academy mi izbacio ovog klinca![]()
A sto nece da produzi ugovor samnom, m***u muKaze nesto tipa moj klub nema dovoljno ambicija i verovatno ce da ode na kraju sezone za dz
Tuga.
Varaj I tiA sto nece da produzi ugovor samnom, m***u muKaze nesto tipa moj klub nema dovoljno ambicija i verovatno ce da ode na kraju sezone za dz
Tuga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari