Šta je novo?

Football Manager 2013

Meni izbacuje 'error' igrica, kada izaberem lige koje da igram i kad krene da mi pravi carijeru...

Za narodno verziju ce morati jos da se ceka. Nisu je dobro izlecili, pa puca non stop.

Oce li skoro vakcina ?

Prosle godine se cekalo 20-ak dana, ako se dobro secam :D

Пазите шта питате, ја добио упозорење :D

Ljudi šta raditi kada ne može da se učita snimljena igra?
System Restore mi je ugašen (Windows 7) pa ne mogu da probam sa "desni klik na savegame, restore to previous version"... :(

EDIT: Sad čitam da nekompresovane snimljene pozicije ređe postaju "trule" ali nigde nema neke zvanične potvrde...

EDIT2: za sada najbolja zaštita:
Incremental makes a new save every time it autosaves. It won't re-use an old save. Always creates a new one.
Ne dozvolite da vam se dogodi da ne možete da učitate igru, podesite ovo u podešavanjima odmah.
:crash:

Poslednja izmena:
Stigao odgovor i iz SEGA:
Dear customer,

Thank you for contacting SEGA Europe.

In prior to your issue, the only advice we have is to start a new game.

Since we unfortunately cannot repair corrupted savegames. We are sincerely sorry for that.

Best regards,

Product Support
SEGA Europe Ltd.
www.sega.co.uk

Ja sam završio sa ovom igrom, javite mi kad isprave ovaj bug, za nekoliko (desetina) godina!
:crash:

EDIT: samo da dodam da i "Incremental Save Game" ne pomaže...

Drugari jel se moze orginalni fm13 instalirati na vise kompjutera? Naravno, igrali bi u offline modu. Mnogo nam da damo po 3000. Ovako bi se skupilo drustvo pa bi svi ucestvovali.

Наравно да не може.

Ja bi je kupio i za 13k Dindži odma ali: šta da radim kad mi pukne "save file"?!?

Pa bas kao sto si rekao, instalirate svi igru sa istog accounta i stavite steam na offline. Ako vas ne mrzi da se tako cimate, there you go.

To vazi samo ako se kupi preko steama? Ako recimo kupimo nas par cd u nekoj radnji onda ne moze?

To je onda odlicno,hvala :)

Jel mi može neko reći gde najjeftinije možeš kupiti igru?

Ja najjeftinije sto sam nasao je 4599din.. jos sam u potrazi za jeftinijom varijantom ako ima

Jer ovo me buni kucao steam na Google-u i dobijem ovo:
uploadfromtaptalk1354390726019.jpg

Udjem unutra, a ono ovo:
uploadfromtaptalk1354390777102.jpg

U cemu je fora?

Sta rade narodnjaci kad do sad ne mogu da odrade igru ?

Pa poludeo je gosn Skid zbog ljudi koji su ga smarali... Ja bi isto tako... U inat im ne bi uradio... Ljudi su nezahvalni iako dobijaju za džabe... Sta bi tek bilo da su platili nekoliko dolara?!

Imas neki link ? Deluje mi nelogicno, posto oko svake igre koja treba da se pojavi postoji gomila smaraca po forumima koji placu za lek od gosn. Skida :D

Pogledaću u history, pa ću ti poslati link... Nije u fazonu da je odustao... Odustao je kao trenutno i nije mu prioritet da odradi zbog besa (potpuno ga razumem) Ako slučajno "naidje" na rešenje objaviće, ali kao u fazonu hoće malo da iskulira...

A i ja se stvarno ne sećam da se digla ovolika frka oko neke igre toliko, mislim nisam znao da toliko ljudi čeka na lekić :D

Puno brate 50e za neku igru koju ću igrati godinu dana... Da je 25 odmah iz ovih stopa bi je kupio...

Edit: Djavola ću ti dati link, ccleaner mi odradio posao zaboravih :D dugo nisam radio i kao ajde da odradim i eto baš kad mi zatrebalo... :)

Inače video sam i na nekom torrent fajlu kopirano to, pa verovatno je još neko kopirao...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno