patrola
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.10.2006
- Poena
- 319
...nemam nesto posebno jak racunar...
Sta imas?
...nemam nesto posebno jak racunar...
оцене играча (боју) можеш сам да мењаш веома лако.
Jel mozes da mi posaljes instrukcije na pm ako ti nije problem?
Za weekend mi je stigla igra. Naruchena preko DVD.co.uk sajta, za svega 29E sa sve isporukom
Moji generalni utisci su sledeci. Shto se interfejsa i ostalih stvari koje chine gameplay tiche, igra je poprilichno doterana do najsitnijih detalja. Staff feedback, bezbroj sitnih detalja, takticke mogucnosti, neverovatno detaljna baza... Ono shto mene lichno malo gushi je match engine tj realnost same utakmice i rezultata. Ne znam da li ste vi primetili ali mi se chini da su odbrane katastrofalne. Previshe utakmica sa puno golova tipa 4-0, 4-1, 3-1, 4-2 a prvoklasni defanzivci kao da im je tutoric bio tutor. Uz to, napadachi daju chesto 15 golova iz 10 utakmica i sl. Mislim, wtf? U statistici mi neretko stoji da celu utakmicu centralni odbrambeni nisu imali ni jedan Tackling, a prosek tih igraca je 0.5, 0.6 po utakmici a pomocni trener stalno prijavljuje u svom feedbacku na utakmici da je tackling jako losh. Kada bi malo doterali ME i poradili na realnosti, dobili bismo skroz finu ako ne i savrshenu igru. Ovako 7 od 10, za sada, iako ima potencijala za chistu desetq. Valjda ce patch u Decembru popraviti stvari. Kakvi su vashi utisci?
Veratti AMC pozicija ima 17god ako ga prepoznaje kod tebe i ja igram isto sa LFC najjacim timom na svetu!Pozdrav!Igrac je boli glava novi Gerard, dovedi Vitsela iz Standarda, zbog njega mi je Aqvilani po pozajmicama vec drugu sezonu :-devil-: dok ga ne prodam!Ipak ciljaj na jake igrace Premier liga je *******a ja sam experimentisao igram sad trecu sezonu u prethodne dve nisam uzeo titulu zbog experimenta sa igracima, mada je uzet FA cup u prvoj, a u drugol Liga kup!Mada u trecoj ciljam Premier ligu i Ligu Shampiona!Sto vise igraca kvalitetnih to bolje jer maltene svaki treci dan igras, tako da ti treba jaka kluba da bi bilo trofeja a ne omladinici ,) jer ce oni napredovati kroz 3 sezone a tebi je to kasno!Napravi jak tim pa onda omladince, njih uvek mozes naci pojave se svremena na vreme vrh talenti!,)Matordo 20 plafon.DA ima bar 3.5 zvezdice
PARE NISU PROBLEM
![]()
Ljudi molim vas za pomoc,kupio sam pre 3 sezone naseg fudbalera koji nije dobio work permit ali je ipak dosao u moj klub.Slao sam ga u Belgiju na pozajmicu jer se tamo najbrze dobija drzavljanstvo,ali je samo odigrao jednu sezonu na pozajmici,sada nece da ide ni na pozajmice a ni ne mogu da mu produzim ugovor jer mi ovi smradovi iz Engleske ne daju.Ako neko zna kako ovo da sredim jer je veoma dobar igrac u pitanju.
Kad se samo setim,fm 06, man utd...8 sezona,stadion 121 000, kesa za pojacanja oko 1.1 milijardi evra, najmladja ekipa u sampionatu(20.5 god), 6 igraca u prvoj postavi iz podmlatka,najstariji 22 godine,najmladji 18,neki nas Ivanovic,SA NAJBOLJIM OCENAMA U IGRI AMC-FC! Ne umem opisati koliko je to bolji feeling nego kupovati najbolje igrace na svetu...kad ih podignes od kolevke,svima si favorite personel,ma neuporedivo. Pita me drugar-kad imas toliko para,sto ne pokupujes najbolje igrace po svetu,ja rekox Vec igraju kod mene
A stvarno,svakom su ocene bile vrh,man utd ima bez konkurencije najbolju omladinsu skolu u igri.
Prijatelju ajde da meni porucis,naravno ako si iz BG-a i ja bi zeleo da imam originalni primerak najjace igre na svetu.Ili mi pojasni kako ti je stiglo na koju foru?Jer vidim da je isporuka free samo za UK!I postupak kako da porucim jer ima Srbija kao zemlja za isporuku ili mora da se lazira zemlja!Unared hvala
Što se tiče naručivanja u Srbiju, po mom iskustvu shopto.net je najkorektniji.
BTW: Izašao je 10.1.1 update, koji ispravlja samo par manjih nedostataka oko crash-ovanja.
LINK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari