Šta je novo?

Football Manager 2007

Bolju priču nisam pročitao odavno, ali stvarno.
Ovo pogotovo ima smisla za sve nas koji smo zagriženi FM-ovci, jer savko je na neki način ovo već doživeo, otimanje sa ćaletom za komp, kritike što sedite po 12h+ dnevno ... :d

Ja sam kao sto vidite nov na forumu! Moram da kazem nesto u vezi ove price! Ne poznajem coveka ali mu verujem 100%. I ja sam jedan od zagrizenih FM igraca! Samo tu igricu i igram! Recimo stari CM01/02 sam igrao do sezone 2039/2040. Znaci, sve vam je jasno! FM2005 sam igrao do sezone 2017/2018. Naravno da ne igram po 12 sati dnevno, ali svaki slobodan trenutak koristim da odigram par kola! Dakle sve mu verujem! Mozda sve ovo ne sluzi na cast mojim godinama (imam ih 31), ali sta cu kad volim. Takodje znam likove koji imaju i 10 do 15 godina vise od mene i igraju! Takodje znam i devojke koje igraju (samo moja zena nece :( ).
I kad sam vec ovde, ne mogu a da ne pohvalim par igraca koji me stvarno odusevljavaju! Ima mnogo boljih i zvucnijih imena, ali ova dva probajte: Leonardo Pisculichi i Evandro Roncatto. (valjda sam dobro napisao imena) Pozdrav.

Evandro Roncatto...

Ja samo Južno Američke lige igram (tražim onaj patch za Japan, KSA, Qatar ali ne mogu nigde da ga izbunarim) tako da mi je ovo ime dobro poznato. :)
Evo i od mene 1 fenomenalnog igrača : Luiz Claudio, Sao Caetano. ;)

BTW:

Prilozi

• roncatto.jpg
    roncatto.jpg
    229.2 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
Hmmm...
Vas dvoje ste prvi koje sam video da spominjete Evandra. Da, zaista on posle 2-3 sezone u zavisnosti od forsiranja postane najbolji igrac na svetu sa cenom od oko 80mil. EUR, daje 25-35 golova i 10-20 asistencija po sezoni. Ja ga naravno uvek kupujem koga god da vodim od ekipa, ali naravno tu su jos gomila "must have" maldih igraca, nabojacu samo neke(ne zamerite ako pogresno napisem ime):

- Anthoni Vanden Borre (Anderlecht)
- Silva (Valencia)
- Anderson (Porto)
- Igor Akinfeev (CSKA)
- Vincent Kompany (Anderlecht)
- Edilson (Auxerre)
- Jonas Elmer (Chelsea)
- Francisco Guillermo Ochoa (America, Mex)
- Rodrigo Tiui (Fluminense)
- Lucas (Gremio)
- Eduardo Ratinho (Corinthians)
- Eugen Polanski (Gladbach)
- Eddie Gaven (MetroStars)
- Chiquinho (International)
- Renato (Atletico Mineiro)

...ima ih zaista mnogo a ja naravno ne mogu da se setim svih. Negde sam ja postovao kompletan spisak od jedno 200nak igraca i trenera...bilo davno.
Alo ovo mozete sve da bacite u vodu nakon izlaska FM07. ;)

Poslednja izmena:
hehe......
a da li ste primetili da svi dovode, manje - vise iste igrace..... svakom ko je igrao manager duze od 4 sezone ta imena su poznata...........
ali naci nekoga kao.... alexis sanchez, ili marcelo (da, debitant u brazilskoj repki).... provalih ga jos na fm-u 05, ali su mi svi pricali da je kurton od igraca....... a sad........

Drago mi je da sam pronasao istomisljenike sto se tice Evandra! Vec sam ga nekoliko puta predlagao igracima FM-a, ali nisam naisao na odobravanje! Meni u FM2006 igra u Zvezdi, na poziciji AMC iza dva napadaca i po sezoni prosecno postize oko 25 golova i ima oko 30 asistencija. A otkrio sam ga u FM2005 kada sam preuzeo Lecce 2012. i doveo ga direktno iz Brazila. Tad je imao 26 godina i bio prosecan igrac u Brazilu. U Lecce-u je eksplodirao i prodao sam ga u Real za 100 miliona.
Ovom spisku mladih i perspektivnih igraca dodao bih i Freddy Guarin-a. Igra na poziciji DMC u nekom nepoznatom klubu, ali je na pozajmici u Riveru! Odlican je! Stvarno ima dosta mladih i perspektivnih igraca, a nepoznatih! Vise volim sa takvima da radim nego sa Sevcenokom ili Ronaldinhom!

pa, to verovatno znaci da ce u radnjama da bude 20-og......... ali ga ima po gradu.........
ALI JOS NEMA PATCHA!!!!!! :D

Pojavio se jos juce na torrentima.Tako je bilo i sa FM2006,par dana ranije od zvanicnog izlaska.

Igra super radi,ne treba nikakav patch..Transferi su jos sredjeniji od demoa..Sve u svemu,nece me dnevno svetlo videti skoro :D

Izgleda da su malo ispeglali igru (u odnosu na demo), još nisam video nijedan 9-0 rezultat. :D

Igrao PremierManagera98 6 dana i 6 noci bez pestanka s malo spavanja,samo cigarete i voda, 7. dana ustanem i kazem "U *ebote, gde ja zivim...." i od tad nikad vise nisam (smeo da) instalirao menadzere.......:)

Igrao sam ga i ja! Ali i dalje igram! I igracu! Instaliraj, ne boj se! Nije to nista!;)

Igra super radi,ne treba nikakav patch..Transferi su jos sredjeniji od demoa..Sve u svemu,nece me dnevno svetlo videti skoro :D

Daj neke igrace! Kakav je Evandro Roncatto? Da kad nabavim igricu ovih dana znam odakle da pocnem! Jos uvek igram FM2006 i ne prekida mi se jer cekam svetsko prvenstvo 2010 sa Brazilom! Moram to da odigram!:D :wave:

Ja mislim da nema evandra :D Ne znam ni da li sam probao da ga nadjem.. :D A ima goomila mladih brazilaca,argentinaca..Zavisi za koje ti klubove trebaju,i sa kojim keshom raspolazes..

Ima ga, postavio vam je neko screenshot na prvoj strani.

Posle 4-5h igranja mogu da kazem da je FM07 najkompletniji menager koji sam imao prilike da igram(a igrao sam skoro sve :)).
Dakle interakcija sa igracima, strucnim stabom, medijima ...svima zivima kojima imas nesto da kazes ili porucis. Da stvar bude jos zanimljivija svaki komentar ostaje zabelezen i moze direktno da se odrazi na vasu buducnost u nekom klubu. :D
Konacno su uveli malo dinamike pa sada kada preuzmete neku ekipu iz viseg ranga, niste odma toliko popularni kod svojih igraca i oni se nelibe da naprave neki incident na utakmici, tipa udare protivnickog igraca ili sudiju i dobiju suspenziju od par utakmica. ***. jeste malo smorno u pocetku da vas igraci ne fermaju i ne postuju taktiku ali kasnije kada malo steknete kredibilitet igra postaje jos zanimljivija.
Naravno ima i koji bug, prosto ne moze da prodje utakmica bez makar 1. crvenog kartona sto je malo nemoguce cak i pored ne disciplinovane ekipe. Ali dobro, igra ima vise prednosti nego mana.

Da i dalje su veliki problemi sa kartonima.Cesto se desi da zavrsim tekmu sa 9 igraca(a i protivnik) a jos 7 igraca ima zute.

Igra je odlična, ali, stoji to za kartone. A i bre teško se prodaju igrači..

I da, ako neko ima neku taktiku, poželjno 4312 (codename "ancelotti" :D ) koja radi, nek je podeli :)

***, igra forsira jaku klupu...

Igra ne forsira nista,jednostavno je izbagovana i to ce se resiti prvim patchom..
Isto kao i sto lopta nikada ne dodje na ivicu kaznenog nego golman ili ide po nju ili ceka da mu je neko doda..

Generalno malo je unapredjena igra..postoje opcije da se igra znatno ubrza..tipa da se iskljuche reprezentacije i evro takmicenja..dodate su i mnogo-brojne opcije..
Zanimljivo je da sada necete videti kako napadachi daju po 70golova (tj REALNOST !)
Igram managerske simulacije jos od premier managera 97,i mogu reci da je ovo trenutno najbolja igra tog tipa..

Da i dalje su veliki problemi sa kartonima.Cesto se desi da zavrsim tekmu sa 9 igraca(a i protivnik) a jos 7 igraca ima zute.

Jos jedan bug ispravice se prvim patchom 100% :D

Kao i to sto se igrachi jako tesko prodaju mada to i nije mozda bug..
Ipak ko ce da isplati za oditu 2.5mil evra koliko pise da vredi ?ne vredi pola od toga,kao i dosta drugih igracha koji imaju enormne cene..

Dobro a jel se nekom desava da ima povredjenih igraca vise nego zdravih? Mislim, imam jos samo tri izmene i morao sam da u tim ubacim omladince i igrace iz rezervne postave. Spiceva vise nemam, svi su povredjeni, pa u spic stavljam onog ko ima najbolji finishing, nebitno da li je stoper ili krilo... ocaj. strasno sam razocaran ovime, nadam se da ce se ispraviti u sledecem patchu.

Pratim i citam razne forume o manageru..ali ovo sto si ti rekao nije bug,jednostavno ti se tako poklopilo :)

Šta znam, nije mi se uopšte desilo toliko povreda. Ono, 4-5 igrača tu i tamo, al ne ono da moram da ubacujem omladince. Nego, imao sam utakmicu sa 19 žutih kartona. :)

Vrh Dno