nađen krek za peč, koji radi savršeno (tj. nema onog bug-a sa transferima)....
ista foram, kome treba, na pp.....
izasao je i patch za patch....... ali od si-gamesa..... da li treba posecan c..ck za to, ili.....
by the way, zaradio sam "Muted' na fm-serbia..... :d
izasao je i patch za patch....... ali od si-gamesa..... da li treba posecan c..ck za to, ili.....
by the way, zaradio sam "Muted' na fm-serbia..... :d
ja uvek produzujem contract na jednu sezonu... jednostavno, moja plata mi nije prioritet, a i (skoro) svake sezone mogu da biram plate, budzet, prosirenje stadiona, itd, bez da im udaram ultimatume...
ultimatum?
pa, za transfer budzet... ali samo kada mi je bord Delighted... tada u 75% uspeva...
a ponekad i za prosirenje stadiona/trainin' facilities... a to samo ako su "Apsolutley thrilled"...
a, bas ako se ne usudjujes... "Ctrl+s"... pa bas ako dobijes otkaza, moze opet...
By the way, imam screen kada su mi sa........ bokom juniors(mislim, bese pre goinu dana) davali 3 puta veci budzet... i svaki sam dobio na ultimatum(to mislim na tri za redom, dobijem jedan, vec spremio drugi)... e cetvrti put nisam ni je imao hrabrosti vise...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari