Šta je novo?

Football Manager 2005

...a, ovaj, nego, postoji li neki peč, tj. skin koji će naterati da igra bar malo viš liči na prethodne verzije? Meni ovo mnogo bre konfuzno. Treba mi metar dana da se snađem.

Ma veruj mi,kad se snadjes,zaboravices da je stari ikad postojao.

eternity je napisao(la):
Potrebno je prekopirati english.ltf fajl sa CD-a iz direktorijuma language u C:\Games\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\languages.

Nemam taj fajl nigde na cedeju, a imam fajl english.ltf na hd-u, tamo gde je igra instalirana ali je velicine samo 300kb dok je verzija dutch i france velicine oko 12MB...

Ako mozete da mi kazete koje je tacno velicine taj english.ltf (ali bas tacno), nacu ga ja i data1.cab... Hvala.

Poslednja izmena:
LOWRENCE je napisao(la):
Nemam taj fajl nigde na cedeju, a imam fajl english.ltf na hd-u, tamo gde je igra instalirana ali je velicine samo 300kb dok je verzija dutch i france velicine oko 12MB...

Ako mozete da mi kazete koje je tacno velicine taj english.ltf (ali bas tacno), nacu ga ja i data1.cab... Hvala.

Evo ti fajl....prekopiraj ga u C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\languages...i onda u opcijama prebaci na english! ,)

Uz duzno postovanje prema ljubiteljima menadzerskih igara, to djubre koje se deinstalira 10 minuta mi ne pada na pamet da vise ikada stavim na kompjuter taman da samo igram takve igre u zivotu. Strasno, igra koja staje na jedan disk cija deinstalacija traje 10 minuta!?!? Mogu misliti koliko ce trajati mom burazu koji ima nekoliko puta sporiji komp od mog.

Milan82bh je napisao(la):
Evo ti fajl....prekopiraj ga u C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\languages...i onda u opcijama prebaci na english! ,)

Zahvaljujem ali ni ovo mi nije pomoglo jer ja sam vec imao taj fajl... Ali pomoglo je to da sam obrisao fajlove za holandski i francuski i onda je igra sama prebacila na engleski...

Hvala svima.

Da li se nekome desilo da nece da load-uje snimljenu poziciju?

Prvo izbaci "Warning" na kome pise "array access out of bounds", idem na ok i kaze "The save game could not be loaded". Do cega je ovo?

MaxXx je napisao(la):
Da li se nekome desilo da nece da load-uje snimljenu poziciju?

Prvo izbaci "Warning" na kome pise "array access out of bounds", idem na ok i kaze "The save game could not be loaded". Do cega je ovo?
deshavalo se meni sa proshlim menagerom, ali nemam pojma do cega je :wall:

Izgleda da postoji bag kada je instalirana srpska liga igra puca 10.8.2005

To je izgleda i zvanicni bag informaciju sam video na sigames forumima tj zvanicnom forumu fm 2005 u delu za bagove

Zato UVEK pravite po 2-3 save-a!

Imas opciju rolling autosave,koji pravi 3 save-a,valjda sa po 7 dana razmaka u igri.

Znam, ali nesto ne volim tu opciju. Ne znam zasto. :d

Poslednja izmena:
Pocelo je prvo off-line takmicenje u Football Manageru na www.fm-serbia.net.
Trenutno ima oko 50 prijavljenih ucesnika,podeljenih u 4 lige.
Prva liga se igra sa Milvolom,druga sa Tenerifama,treca sa Belenensesom i cetvrta sa Egaleom. Nakon odigrane 2 sezone,salju se skrinovi sa rezultatima,koji se onda boduju.
Prijavljivanje jos traje,pa nam se pridruzite.

killbane je napisao(la):
To je izgleda i zvanicni bag informaciju sam video na sigames forumima tj zvanicnom forumu fm 2005 u delu za bagove

Lepo ja rekoh, nema ozbiljnijeg igranja dok ne izađu bar dva peča!

Potpuno si u pravu, igra je puna nekih glupih bagova, od ovoga sa load-om do toga da se sanse stvaraju nenormalno lako a onda igrac sutne loptu kao da ima drvenu nogu (u red z :D )

Danas mi kolega reče da u SCG ligi nema kupa u drugoj sezoni!?!?

Opet ja! Ima li kakvih vesti o nekom peču? Da li su izbacili do sada neku zakrpu? Bilo bi krajnje vreme, ipak prošlo je toliko vremena. Prošle godine u ovo doba je već 4.0.3. peč bio na snazi...

Nazad
Vrh Dno