Šta je novo?

Fon vs BCCS vs VETS

etf

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
ma ono videcu josh,ono ovaj topic me je josh vishe zbunio samo :)

Ni ETF nije mbauk. Ja sam ga upisao '94 a zavrsio '99 i dan danas mi ne treba stocna vaga da merim tezinu. Da ima da se uci dosta ima, ali ima bolju perspektivu nego bilo koji drugi tehnicki fakultet a kamo li tamo neka visa skola.

Sve je to ok, i ne bi da spamujem thread ali ja da studiram Megatrend ne bih to pominjao. Iskreno kazem, a to ce reci bilo koji fakultetlija sa BU.
Inace zaista ETF jeste majka.

Sto se tice FON vs VETS,VETS je mnogo bolji ali i tezi.Moderne laboratorije,manji broj studenata sve je to jedan + za VETS.Inace da ne bude da hvalim mog konja ja studiram ETF koji je ovce godine postao mnogo laksi(steta sto za studente 3. godine ne vaze ove nove reforme).

The pocetnik je napisao(la):
Sto se tice FON vs VETS,VETS je mnogo bolji ali i tezi.
Hmm, ako je VETS po tebi tezak, kakav li je onda FON ... mislim, mozda je meni na NRT-u lakshe, ali sumnjam da je bash FON lakshi od VETS-a...

Misha je napisao(la):
Hmm, ako je VETS po tebi tezak, kakav li je onda FON ... mislim, mozda je meni na NRT-u lakshe, ali sumnjam da je bash FON lakshi od VETS-a...

Pa ortak koji je u Tesli bio jedva dobar,tamo na FoN-u ima prosek preko 9 i jedno vreme je drzao vezbe!!!...i kako on kaze FON je za ladjenje ja*a.Mada i ostali koji idu na fon kazu samo da ima par smornih predmeta,a da je u sustini lak.A vecina koji su odustali od ETF-a i koji su presli na VETS se lepo snalaze sa predmetima kao sto su osnovi elektrotehnike itd,dok je matematika malo teza...a i matematika na fonu je dno dna(kada sam gledao neke rokove frapirao sam se-nije i cudo sto neki sa etfa idu da polazu umesto svojih drugova na fonu,sumarskom itd...)

p.s.Mojne da poredis NRT i RT ili Automatiku,ipak je NRT najlaski smer na VETS-u(samo par potpisa je potrebno bilo da se zameni profesorka engleskog,a sa ostalih smerova ne mogu da je se otarase tako lako).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno