Šta je novo?

FON ili IT Akademija za cetvoromesecni kurs programiranja

2pan

Poštovan
Učlanjen(a)
12.07.2014
Poena
51
Pozdrav svima! Uskoro treba da počne program prekvalifikacija za IT, u organizaciji vlade, u koji sam ja upao. Ne zavaravam se da je to nešto što će da me zaposli za par meseci, ali za 100e koliko mi učesnici plaćamo, 4 meseca obučavanja od strane nekoga ko to zna nije za bacanje.
Dakle, u pitanju je četvoromesečni kurs programiranja, a postoje 2 opcije, Java preko FON-a(u saradnji sa Breza Software Engineering), i preko IT Akademije web development(HTML, CSS, PHP, JS, SQL) ili programiranje aplikacija(za šta bi se takođe koristila Java). Zanima me da li ko ima iskustva sa ovom IT akademijom, specifično sa web dev, kao i da li na FON-u postoje koji kraći kursevi, imaju li oni uopšte iskustva sa nekim tako kraćim formatom, znam da su na IT ak. kursevi inače u trajanju od godinu dana? Kog izvođača preporučujete? Ili da se čisto rukovodim onim što mi izgleda zanimljivije?

Koju god ustanovu da izabereš 4 meseca je malo za tako ozbiljan rad.

Naučiće te površno i osnovno oko web developmeta, a ti ćeš odmah posle toga morati još sam dosta da guliš ne bi li nešto uopšte krenuo da radiš.

IT Akademija od godinu dana je minimum jednog poglavlja da stekneš neku svest o suštini i bio sposoban da radiš dal samostalno ili za nekog.

Dobar programer mora da ima bazu u izuzetnom poznavanju matematike, a sami programski jezici su čista nadogradnja u zavisnosti u kojoj tehnologiji radiš.

A niko te u projektu neće pitati za tehnologiju već dobiješ zadatak koji ili znaš da uradiš i budeš plaćen za to ili neznaš pa dobiješ šut kartu.

I kad počinješ nemoj misliti na pare već da što više naučiš.

Pare će doći vremenom kako budeš sve više projekata završavao.

Onda nemoj njih čekati nego odmah kreni C#

To ti je slovo A i za web i za klasično programiranje

Nazad
Vrh Dno