Šta je novo?

folija za pda

• Začetnik teme Začetnik teme veske
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veske

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Gde ima folija za pda uredjaje, nisam skapirao iz prethodnih tema.Ako neko ima vise tih folija da li moze da mi proda jedan komad.Pozdrav

www.dudi.co.yu tamo sam bar 3-4 puta kupovao foliju

imas za PDA ali meni se bolje pokazala folija za camcodere (sa 3,5") ekranima
posle je samo skalpom skratis ako treba za koji mm da odgovara tvom PDA

mislim da nemam viska trenutno da imam dao bih ti

Inace nije dovoljna jedna folija - u principu svako prvu zezne. Trik postavljanja je da ne dodju dlacice odece na lepljivu stranu ili ekran jer se tu definitivno stvara paket vazduha i to ne izgleda lepo. Dakle dobro operi ruke a pre toga zasuci rukave pa postavljaj

ok a kako se skida

Nije previse tesko - zakacis noktom za ivicu (ili zamolis devojku da to uradi - sanse su ima duze nokte 🙂 )

naravno pazi da ne pritisnes ekran previse u toj proceduri

Poslednja izmena:
nista onda idem u market da kupim foliju da ne ostetim ekran jos vise.Gde si kupio taj cf56k modem i gps...mene interesuje to da uzmem.,pozdrav

GPS sam dobio od drugara - kaci se na serijski port iPAQa
BT GPS moze da se nadje za oko 100e ako imas srece

CF 56K je iz SIMM shopa na uglu Balkanske i N.Fronta

imam a620 asus-a.A taj GPS sto se kaci na serijski da li to moze na laptop, ako moze koja je cena toga

...i ja cu od nedelje zvati dudi-ja za foliju za moj P900...😉

deki jesi nasao foliju?

Hajde malo da se ubacim sa delimičnim offtopic-om.
Ima li u tom Dudiju stylus-a?
Zna li neko gde uopšte mogu da se nabave trenutno?
Konkretno mi treba za Asus A716, mada bilo koji bi poslužio za prvu pomoć, bedak mi je da nabadam čačkalicom 🙁

U dudiju nisam video stajluse
ja sam za svoj prethodni 2210 jedva nasao stajlus. Prvo me je stravicno iznervirao Comtrade odakle je kupljen. NISU BILI U STANJU DA MI NABAVE STAJLUS - najosnovniji 'rezervni' deo za PocketPC. Setali su me od servisa do prodaje i natrag. Na kraju mi je stravicno pukao film pa sam zvao ovdasnji HP, objasnio sta je problem i preko Pakoma sam za par nedelja dobio stilus

Folija su imali i u PCImpulsu, u Cubrinoj, kod hotela Palas. 13 komada je 1400 dinara. Jeste da su za Palm, ali odgovaraju i za pocket pc uredjaje. A koliko su te folije za kamere?

Pitanje za Iliju: Da li pomocu tog modema (cf 56k) pocket pc moze da se pretvori u telefon, odnosno, mogu li se obavljati razgovori preko pocketa? Koja je cena, otprilike?

Poslednja izmena:
Apostol je napisao(la):
Pitanje za Iliju: Da li pomocu tog modema (cf 56k) pocket pc moze da se pretvori u telefon, odnosno, mogu li se obavljati razgovori preko pocketa? Koja je cena, otprilike?

Placen 50-60e, ne moze da se pretvori u telefon ali moze da se koristi u laptopovima jer se dobija adapter na PCMCIA

I_L_I_J_A je napisao(la):
Placen 50-60e, ne moze da se pretvori u telefon ali moze da se koristi u laptopovima jer se dobija adapter na PCMCIA

Hvala. A sada jos da pitam, da li je to adapter u koji se ubacuje SIM kartica ili je bas modem? Cisto da to razjasnim. Posto ima i onih CF adaptera u koji se ubacuje SIM kartica.

e a gde ima taj gde se ubacuje sim kartica, aj nabavimo nekoliko, pa imamo extra mobove.ahhhh?

Apostol je napisao(la):
Hvala. A sada jos da pitam, da li je to adapter u koji se ubacuje SIM kartica ili je bas modem? Cisto da to razjasnim. Posto ima i onih CF adaptera u koji se ubacuje SIM kartica.

Jok obican 56K modem ali u CF a ne u PCMCIA formatu (dakle nema SIM)
Nudio mi je drugar za 100e GSM/GPRS CF karticu ali ona nije napravljena tako da koristi mikrofon i zvucnike PPCa pa je nisam uzeo (morao bih uvek da nosim sluske sa mic-om za nju)

Poslednja izmena:
ha ha ha 100 eura, za te pare uzmem mpx200 i eto ti masine sa extra dizajnom

veske je napisao(la):
ha ha ha 100 eura, za te pare uzmem mpx200 i eto ti masine sa extra dizajnom
To i nije tako strasno. Imas firmi koje traze po 250-300 evra. Ozbiljno, nije sala.
Mada i ja bih radje izabrao ovu gornju opciju. Treba razmisliti koliko taj adapter srce bateriju.

E da se vratimo na folije, da li bi bio neko ljubazan da mi proda jednu foliju, jer mi se nedaje sada 1300 din za 13 jer mi toliko netreba jer pda koristim jednom u 2 meseca, cisto da proverim da li ima baterije....

Pa onda ti ne treba ni folija tako da ushtedi sebi tih 100 dinara... Folija nikako ne utiche na ochitavanje vrednosti kapaciteta baterije u uredjaju.

ma znam to 🙂, nego display mi je izgreban i od toliko malo koriscenja, jednostavno cukam pola sata, sat malo po malo i eto ******

Pa ne udara se po tome nozem nego stylusom 🙂

Bez sve shale, ja imam iPAQ-a vec vishe od 6 meseci i koristim ga bez folije, nema ogrebotina.

stariji iPAQovi su se mnogo vise grebali nego novi - recimo moj 3850 se puno grebao dok se sadasnji nx2750 bez folije (dok je nisam nasao) nije grebao (bar za mesec dana). Inace jos stariji iPAQovi (37xx i 36xx) su imali problem sa upadanjem prasine i peska izmedju osetljive folije i ekrana

eee jee, pa znam bre da se ne udara, ali ****** vec skoro 2 godine, ni moj nije to imao tada.

ujee ti stari ipq su bili dosta dobri, koje su im sada cene, da li neko zna.POzdrav

Izvinjavam se svima što podižem staru temu.
Sada su meni potrebne ove folije. Gde se mogu naći?

'Ajd' da se i ja malo igram necromancer-a... 😀

Jel ima toga negde u NSu?

Nazad
Vrh Dno