Šta je novo?

Folija Pitanje / Predlog

imahek

Cenjen
Učlanjen(a)
18.11.2013
Poena
154
Ljudi zelim da kupim onu foliju za telefon , koju biste mi preporucili mat foliju ili onu obicnu standardnu i koje su razlike, mane i sta je bolje i zasto? Hvala, poz

Препоручујемо каљено стакло, било које које нађеш за твој модел, фолије су све мање више слабе на коришћење и неотпорне на гребање масте се а мат фолија омета приказ боја на екрану . Ако мора фолија онда обична.

hvala drug, onda cu uzeti obicnu foliju, a kazi mi sta ti znaci ovo "kaljeno staklo" ?

Temperred glass

Ja sam uvek stavljao obicnu foliju, mat folija je uvek bila po meni losija i kao da je ometala malo rad sa telefonom ili je to samo moj osecaj. Ali presao sam se i na kevin telefon sam greskom kupio mat foliju. Em sto Alkatel C7 ima los ekran i tac, em ova folija jos odmaze pri koricenju. Nervira me najvise onaj tackasti izgled displeja. Za moj tel sam kupio staklo. Primera radi za Note 3 staklo je bilo 1000 dinara. Odlicno sve radi, osecaj je kao da nema tog stakla preko. A fon ce biti kao nov za prodaju uskoro :)

Ma samo kazi da hoces staklo, bukvalno to je kao neko tanko staklo-plastika ne znam kako bih to opisao, tri puta je deblje od folije ali mislim da je mnogo bolje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno