Šta je novo?

Folder problem

Miniweb

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
604
Imam WIN 98 oko 1 godinu i nemogu da otvaram foldere
Samo mi se prikaze onaj sat umjesto kursora i to traje i traje nakraju to ugasim pomocu ctrl+alt+del
Dakle ne mogu da otvaram ni jedan folder
Molim vas pomozite

???

probaj u safe modu da dignes windows i da otvoris foldere -mada reinstalacija ne bi bila losa ideja tj ubi tu masinu pa sve iz pocetka ,format c: i sveza instalacija

Pre nego shto pochne da uchitava Windows, znachi pre nego shto se pojavi onaj ekran sa logo-om, stisni F8. U principu najlakshe je da drzish F8 chim se pojavi ona tabela sa hdd-ovima, irq-ovima i ostalim *******cijama.

Kad budesh uradio to sa F8 pojavice ti se meni u kom cesh izmedju ostalog imati i opciju Safe Mode.

ako je masina mnooogo koriscena, znaci non stop instalacije-reinstalacije, nije iskljuceno da se zam windows zezno i da ga treba reinnstalirati.

ipak je win98 :)

E ovako recimo da hocu reinstalirati win 98
Sta trebam da sve uradim cuo sam za neke pripreme format i defragmacija il tako nesto
A takodjer bi htjeo cuti vase preporuke za OS koji bi bio najbolji da instalisem na komp

Sve je to vec vise puta pominjano na forumu, potrazi thread-ove u kojima se opisuje rad sa Fdiskom, Format pa instalacija OS-a. Koji OS ces instalirati zavisi od konfiguracije.

Da li je moguce da ja to uradim bez format i jos toga sto je navedeno
Ako nesto zeznem ode komp
Lakse je samo ubacit cd i instalirat OS

Miniweb je napisao(la):
Da li je moguce da ja to uradim bez format i jos toga sto je navedeno
Ako nesto zeznem ode komp
Lakse je samo ubacit cd i instalirat OS
moze ali ako stavljas samo win2000/xp. ako hoces win98 nece moci format iz setapa, moraces sam da odradis posao

Mozes li mi reci sta je to format sta se tocno radi kada uzmem tu opciju
znam da je glupo pitanje al stvarno pojma nemam

Rijesen problem

Problem je rijesen nisam nista instaliro nego sam otisao na start settings pa folder options i tamo stavio orvo na web izgled pa vratio na obicni windows stil

Nazad
Vrh Dno