Šta je novo?

Fm06

iNCUBUs je napisao(la):
Prelaka je igra i pored 6.01 patcha...
Radi testiranja sam uzeo Partizan, odigrao skoro celu prvu sezonu i opušteno bio prvak (odmah mi je rejting skočio na world class), nakon toga podesio taktiku, stavio manager holiday i podesio da UVEK igraju tu taktiku i da prodaju igrače po ceni i otišao da spavam.
Ujutru su bili sledeći rezultati:

Datum 20.7.2011.
4 puta prvak
jednom drugi, jednom treći (računajte da su mnogi igrači otišli, a da nove nisam kupovao).
Francuska mi je upravo sama ponudila da budem selektor..

Eto to sam postigao BEZ igranja...

A sta si ti ocekivao u tramvaj ligi?!?
Uradi to isto ali u Primeri i to sa nekom osrednjom ekipom...neces naci ligu u kojoj se takmici posle 5-6 sezona! :)
Istina da ima dosta bug-ova, ali da je laka...to ne bih rekao.
poz

Evo napraviću test na istu foru pa ćemo da vidimo rezultate :)

Evo, ja nisam dao moje misljenje o FM-u (i ako to verovatno nikoga ne interesuje, ali nisam imao pristup netu i tako to), uprskos tome sto niko nije pisao na ovu temu vec mesec dana.

Do sada sam igrao sa Zvezdom nesto malo i poceo sam sa Man Utd i zavrsio prvu sezonu, pa das se pohvalim. Uzeo sam sve...

Sto ce reci da je igra verovatno prelaka, ali uprkos tome sto sam sve drao u LŠ i kupovima, prvenstvo sam osvojio u zadnjem kolu... pobegao sam Čelziju 2 boda...huh...

Pre svega igra je dosta brža, engine tekme je super odrađen, super je to što su stavili Quick tacticks, iako promena traje isto koliko mi treba da uđem na standard taktiku i izađem...dakle moglo je "making tactical changes" malo brže...

Razgovor sa igračima pomaže i provalio sam da nikako, ali nikako ne treba da se dereš na njih...može jednom ali više puta nikako...ode moral dođavola...

Uneli su i potpisivanje ugovora sa menadžerom, tj. tobom... i to je za pohvalu... naša liga je odlično ocenjena, bar po mom mišljenju, i ima još dosta poboljšanja.

Ko ima Chamelleon skin može da uživa u akcijama u full screen-u što je takođe sjajno...

Igrači oboljevaju od gripa, prehlada i tako toga, tako da je i taj segment poboljšan.
Da ne pominjem "give injection" opciju, koja meje oduševila.

Sve u svemu, sjajan korak napred, i na kraju: menadžeri svih zemalja ujedinite se...

dajte neke taktike, neke dobre igrače, da malo živne ovaj thread...

Izašao je patch na verziju 601b, kao što znate i igra radi, ali još nisam provalio da li ima poboljšanja, jer ga nisam ko čovek isprobao...

Evo šta popravlja 90Mb težak patch:

Football Manager 2006 v6.0.1 Build 70473

+ Fixed problem with portugeause league and foreigner rule, counting any non-portugeuse players as being foreign, instead of non-EU.
+ Fixed random unregistering of players in leagues which restrict re-registering of players to certain times of the year (Portugal/Spain/Mexico etc)
+ Fixed potential injury news item crash (trying to display injury league table for a non-existent competition).
+ Fixed a crash at the end of the season in Belgium when running with top division only.
+ Added extra sanity checks for manager reputation, to help prevent quick escalation of reputation.

Poslednja izmena:
iNCUBUs je napisao(la):
Prelaka je igra i pored 6.01 patcha...
Radi testiranja sam uzeo Partizan, odigrao skoro celu prvu sezonu i opušteno bio prvak (odmah mi je rejting skočio na world class), nakon toga podesio taktiku, stavio manager holiday i podesio da UVEK igraju tu taktiku i da prodaju igrače po ceni i otišao da spavam.
Ujutru su bili sledeći rezultati:

Datum 20.7.2011.
4 puta prvak
jednom drugi, jednom treći (računajte da su mnogi igrači otišli, a da nove nisam kupovao).
Francuska mi je upravo sama ponudila da budem selektor..

Eto to sam postigao BEZ igranja...

Ocito Nisi igrao nista sem sa Partizanom ali kada budes probao sa nekom jacom ligom videces da nije sve tako kako mislis..
p.s.ako pak mislis da jeste odaj nam tu tvoju taktiku da ucinis igricu i meni lakom..
p.s.2Probaj BundeS Ligu da odigras sa wolfsburgom i javi sta si uradio da vidis kakav je manager..Lak ili Tezak ?

Mislim da je sports interactive sajtu po anketi ljudi kažu oprilike da je taman umeren i da je težak u istoj meri, nekih 30-ak odsto...

Milan82bh je napisao(la):
Postoji samo jedan bug(koji sam ja primetio) a to su ucestale povrede igraca.Kao da igraju na minskom polju! :)
poz

brate...plodeću od toga...taman mislim imam dovoljno napadača, smith, saha, nistelroj, neki klinac, kavenagi, žigić, runi, ... kad dođe utakmica kad moram da ubacim Baby face killer-a, koji 34 godine :)

Evo i par screenshotova, koje se nadam da ce neko da prokomentarise :)

Prilozi

• Desktop.rar
    404.8 KB · Pregleda: 61
Poslednja izmena:
Gledam tvoju ekipu i, ono, nisam znao da je izašao save-game editor za pare?

voka_gsw je napisao(la):
Gledam tvoju ekipu i, ono, nisam znao da je izašao save-game editor za pare?

hi hi hi...

Vrlo duhovito...

Sve je to plod mukotrpnog rada...

Izmedju ostalog... ne postoji jeftin igrac u FM...
Osim Lucas-a... sa njime sam jeftino prosao...
A covek je novi Rivaldo (media prediction)...
I Lea Messia nisam puno platio...

Jos mi dolazi Vukcevic...

A Arenas je novi Oscar Cordoba ;)

Prilozi

• Desktop.rar
    427.6 KB · Pregleda: 37
Preporuka za povrede:

SMANJITE TRENINGE!!!!!!!!!

ja sam celu polusezonu sa romom izdrzao na high intenzitetu sa samo dve povrede...... likovi iz odeljenja pop*#@#li......

Probaću...

Još jedan trik, ako se tako može nazvati... jeste li vi ljudi čuli za rest?

Ako je dovoljan razmak između utakmica ja nikad nemam problema sa tim...

I cesto rotiraj igrace u prvoj postavi, na poluvremenu zamijenis najumornije i sl.

Jednostavno Smanji intensitet treninga..umorne oslobodi treninga 1 dan,nikako vise..
bice bolje videcesh..poz

Meni se uglavnom umaraju Aimar i Scholes koji menjaju jedan drugog i stalno su posle poluvremena na oko 60-70%...
Dešava se da ih prati i Božinov. Ostali su uglavnom OK...

Jel' ima još neko problema sa ovim igračima???

Koliko sam ja ukapirao, to zavisi od formacije i od pozicije igraca. Ja sam igrao 4-3-3 i najvise mi se umarao CM, pa sam njega uvijek morao mijenjati na poluvremenu.

BlackNeo je napisao(la):
Koliko sam ja ukapirao, to zavisi od formacije i od pozicije igraca. Ja sam igrao 4-3-3 i najvise mi se umarao CM, pa sam njega uvijek morao mijenjati na poluvremenu.
Tacno. Sve zavisi od formacije. Izmenjao sam vise formacija sa istim igracima
i uvek sam nekoga morao na poluvremenu da zamenim.

Ljudi potpuno je nebitna Fomacija,bitno je kao igra po kakvim instrukcijama i kako stoji sa atributima kao sto su Stamina,Natural fitness,strength
p.s.Pogledaj Aimar-a ako ima 8 strength ubi me,on je zgoljav i podlozan umaranju..

Nazad
Vrh Dno