Šta je novo?

Fm06

Angelwp

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2005
Poena
304
demo naravno :D ali ako se po jutru dan poznaje ovo ce biti pun pogodak .... za sada je ubaceno par novinia .... team talk u poluvremenu u na kraju gde mozete pohvaliti ili ocrniti ogru svakog pojedinca ponaosob ..... a imacete pored imena rejting igre (good, poor ....), trening sistem je malo pojednostavljen i poboljsan :) te je sada mnogo lakse napraviti dobru trening sesiju nego pre .... ubacena je tezina i visina svakog igraca sto je veoma dobro!!!!!!! a i u infu svakog igraca mozete pogledati poszicije gde ce vam tacno na terenu izlistati sve moguce pozicije za istog sa naglasenim pozicijama na kojim ce pruziti najbolju igru ..... bacih pogled i na "nashe" .... posto je u opciji samo quick load nasi timovi su puni anonimusa sa po par DOBRIH igraca .... Zigic je ubica!!!! a u suprotnom taboru dominira Vukcevic ..... i sto je najvaznie .... igra ide veoma glatko bez nekih velikih zastoja u proracunima .... a moze se namestiti u opcijama nivo vesti i brzina proracunavanja ostalih meceva sto je za svaku pohvalu .... ubi me ono cekanje u 05 :D ...... ovo deluje vishe nego dobro za sada .....

Opet je prelaka.
Npr počeo sam sa Liverpoolom i u prvom kolu kvalifikacija za LŠ sam ispao od Didelanža, 0:0, 1:0...
Taman sam se obradovao da će da bude malo teža, ali kraj novembra sam dočekao prilično opušteno na prvom mestu, Chelsea sam dobio 5:1 (Chelsea i Arsenal su pri dnu tabele) itd itd.
Sve ostalo je super, ali moraće još da peglaju engine same utakmice.

zato i izlazi tek 3.11 :)
ispeglace oni to,ali stvarno kod 05 je ubilo ono cekanje dok se igraju utakmice(tipa kup,kup uefa),pa pocrnim dok se nacekam..to je po meni najveci plus :)

kontam da utonem u zimski san i da me neko probudi 3.11. kad stigne,mislim kolko je ischekujem. deluje mi po vashim utiscima da ce biti jos bolja ne samo cist update igracha isl. ajde javite im da pozure malo

Eh...tek sad videh ovu temu...jako dugo, mozda i dve godine ne igram nista jer nista ne moze da me zadrzi pored ekrana dovoljno dugo....eh...kad se setim CM-ova i ne prespavanih noci, losih ocena, palih ispita... ja se samo nadam da se osnova igre nece mnogo menjati, da nece biti mnogo spora i zahtavna (***-a, na 512MB ram-a i 2GHz procesorom bi trebalo da ide bar pristojno...)....i da necu morati cekati razne paceve kako bih normalno igrao...

demo je izasao dosta davno tako da verujem da koriste ovo vreme da je naprave sto manje bagovitu..
i izlazi tek 3.11 !!!(pise na njihovom sajtu..)

Ne,pomeren je datum izlaska na 21.10. (jos 18 dana :) ),a gold demo je izasao pre par dana,u dve verzije.

vidi stvarno izvinjavam se coveku kog pokusavam da ubedim u suprotno :)
ali kada ce on stici na nase trziste ?tj kada ce moci da se nadje u bg..

Pa istog dana ce biti u oficijelnim radnjama.

mislio sam kada ce biti u takozvanim ne-oficijelnim radnjama..kao sto su "djani-buvljani" i takve..shvatas me ?

Pa na to sam i mislio,istog dana ako su azurni. Ako ne,par dana kasnije.

Demo mi radi dosta brze nego 2005ica. Treba verovati da ce momci iz Sia popraviti par bugova koje sam primetio i da ce finalna verzija doneti nesto zaista novo.
poz
ps.
Opet ce morati da se skida up transfera.

Svi aktuelni transferi će biti u igri, to su napomenuli u readme fajlu.

Ma i ja lupam ko da je to neka nauka...editor je kefa bre! :D

ma daj koji crni editor,lose je..
a i updateovi su losi imam ih 7 najmanje i u svakom nadjem barem par 1.promasenih transfera tj igraca koji su u stvarnosti otisli a ovde su iu dalje u starom klubu niko to nece izvesti do savrsencije..
2.Ocene igracha u updateovima su iste eto ti robinho..iste ocene apsolutno..a trebalo bi da mu porastu ihahaaaa..
Zato je bolje da oni to odrade kako valja..

Robinho treba da ima 20 za driblanje i 1 za sve ostale.. ako je bilo šta drugačije, nerealno je ;)

Nisam probao demo, samo da FM06 radi brže nego 05, ono je bio očaj..

Stanke, ne znam o čemu pričaš, da li misliš na zvanične ili nezvanične update-ove?

U raznim nezvaničnim (Sorted, FM Finland) prilično toga promene, počev od ocena pa do promena pozicija igrača i sl...

Neretko i preteraju sa visokim ocenama kod pojedinih igrača.

Ne brinite, igra bi trebala da odmah, u prvoj verziji, bude perfektna. Zato su i izbacili ta dva demo-a da ljudi pronadju sve sto ne valja, a imaju i gomilu zvanicnih testera. Posto je sve ispalo bolje nego sto su se nadali igra ce i izaci malo ranije. Nase lige su takodje detaljno obradjene zahvaljujuci velikom broju ljudi koji radi research u nasoj zemlji. JEDVA CEKAM!

Izas'o breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :) :)
Football Manager 2006 (c) Sports Interactive *AlcoholClone*

Prvi utisci, igra ide sporo, mada i nisam ni očekivao da se to popravi. A i nešto što me je strašno nerviralo u FM05 i ovde je prisutno, ono, odvrneš all out attack, 3 utakmice ne postigneš gol. E sad, ja nisam previše dobar u FM-u :D, al ovo ipak nema smisla..

Ali ok, ne izgleda loše za sada. Već je izgleda izašao prvi patch- 6.0.1 (90mb).. Još 2-3 patcha pa će stvarno valjati igra :)

Igra je znatno brza fm2005. Skidam sad full igru pa cemo videti ima li poboljsanja u odnosu na strawberry gold demo.

Niko da napomene da je FM2005 u stvari naslednik Total Club Manager serijala (bar sam ja tako skontao).

oj bozhe, FM je naslednik CM (Championship manager) serijala...

Poslednja izmena:
Evo ovako...
Igra mnogo brze radi nego predhodnik, nije onako kao sto su najavljivali momci iz SIa ali je zadovoljavajuce.Ubacen je veliki broj novih opcija za direktnu komunikaciju sa igracima,klubovima,upravom...
Sada je mnogo lakse odrediti trening za svakog igraca ponaosob u zavisnosti u kakvoj se formi nalazi ( npr. ako je bio duze povredjen, ubacuje se u light grupu treninga).
Postoji samo jedan bug(koji sam ja primetio) a to su ucestale povrede igraca.Kao da igraju na minskom polju! :)
To je to...nisam ga dugo igrao tako da ne mogu da iznesem sve utiske.
poz

Logo-i

Skinuo sa sajta EA...tj. logoi svih nasih klubova(iz prve lige) samo nisam bas provalio kako se ubacuju u igru..ako neko zna postupak ne bi bilo lose da ga i opise.. :type:

Bunch of serbian and montenegro logos are available now.
Get it here:

http://public.globalnet.hr/~btarticc/serbia.rar

@opusten: Fifa Manager je naslijednik Total Club Managera

Poslednja izmena:
Prelaka je igra i pored 6.01 patcha...
Radi testiranja sam uzeo Partizan, odigrao skoro celu prvu sezonu i opušteno bio prvak (odmah mi je rejting skočio na world class), nakon toga podesio taktiku, stavio manager holiday i podesio da UVEK igraju tu taktiku i da prodaju igrače po ceni i otišao da spavam.
Ujutru su bili sledeći rezultati:

Datum 20.7.2011.
4 puta prvak
jednom drugi, jednom treći (računajte da su mnogi igrači otišli, a da nove nisam kupovao).
Francuska mi je upravo sama ponudila da budem selektor..

Eto to sam postigao BEZ igranja...

Nazad
Vrh Dno