Šta je novo?

FM Tuner

nvelja

Slavan
Učlanjen(a)
27.12.2007
Poena
320
Da li je neko video negde neki PCI FM tuner, ili USB...ili tako nesto.
Slusam muziku sa hard diska, pa EMU 1212m, pa Luxman L-230...a prodao sam tuner pa bih sada da bocnem nesto ali nesto ne vidim nista sto vredi necemu. A da, i ne bih TV/FM...

+1 i mene interesuje ovo...

Nadji na buvljaku neki lep FM radio koji nije skener a ima prikljucak za napajanje od 5V i izlaz za slusalice3. Sve to lepo spojis na racunar (napajanje uzmes recimo sa USB-a, izlaz sa slusalica ubodes u audio line-in na racunaru) i imas odlicno resenje za male pare.

Tesko ces naci samo FM tuner karticu. Svi slusaju radio preko neta.

D-Link je svojevremeno imao tjunere, ja konkretno imam DRU-R100 za koji sam izgubio antenu, ali ima odličan prijem i sa zabodenom običnom bakarnom žicom :)
Ima svoj softver za slušanje i snimanje, skroz zgodna stvarčica. Preko USB-a se samo napaja, izlaz se povezuje sa zvučnom karticom. Viđao sam kod nas još jedan model za koji ne znam oznaku, pa potraži, možda ih još ima.

D-Link je svojevremeno imao tjunere, ja konkretno imam DRU-R100 za koji sam izgubio antenu, ali ima odličan prijem i sa zabodenom običnom bakarnom žicom :)
Ima svoj softver za slušanje i snimanje, skroz zgodna stvarčica. Preko USB-a se samo napaja, izlaz se povezuje sa zvučnom karticom. Viđao sam kod nas još jedan model za koji ne znam oznaku, pa potraži, možda ih još ima.
ako bi moga da mi kazes gde da skinem softver za DRU-R100sta god sam skinuo do sad neradi ili ja neznam da ga pokrenem a skinuo sam ControlDlink i radplug_sdk i nece a na zvanicnom sajtu nema nista unapred hvala

Znači nista ozbiljno...

Uključim ja telefon u pojačalo i imam FM tuner, ali sam mislio da dam neku kintu i uzmem neko solidno rešenje za komp, posto već i svu muziku slušam iz kompa, a nesto ne nalazim nista što bi zadovoljilo...

Hvala u svakom slučaju za pomoć

ako bi moga da mi kazes gde da skinem softver za DRU-R100sta god sam skinuo do sad neradi ili ja neznam da ga pokrenem a skinuo sam ControlDlink i radplug_sdk i nece a na zvanicnom sajtu nema nista unapred hvala

Sećam se da sam i ja vrlo teško došao do softvera ali sam ga sačuvao u nekom folderu baš zbog toga. Pogledaću kad dođem kući pa javljam.

Nazad
Vrh Dno