Šta je novo?

FM transmiter za PC

• Začetnik teme Začetnik teme Miki D
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Miki D

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2008
Poena
320
Da li postoji ovako nesto?

Posto na muzickom stubu nemam AUX, nikako ne mogu da ga povezem sa kompom. Setio sam se da postoje oni transmiteri za kola, a da li ima tako nesto ali za komp

Mislim da je bolje resenje da kupis "kasetu" koja ima stereo kablic na sebi i da na taj nacin preneses zvuk. Sa fm transiterom ces uvek imati shum i mora ce da ti muz. linija bude blizu kompa kako bi izvukao sto cistiji zvuk.

Mislis da ce sa kasetom da bude bolje?
mislim da nema za racunar, ali uz malo improvizacije, moze se preraditi da radi sa racunarom

Imam tu kasetu... mogu da probam da li ce da radi, ali mi to izgleda nekako glupo, samo ne znam kako da sprovedem kabl koji ide iz kasete, moram da zatvorim vratanca

Mozda bi bilo resenje da nabavim bezicne slusalice, koje salju radio signal ne preko bluetoth-a.... samo sto ne znam gde to ima

Probao sam sa kasetom...

Radi, ali nesto ne valja, stalno secka i jedan zvucnik se cudno cuje, nema ni bas.
Mozda zato sto nisam pustao kasete godinama, nemam pojma... Ali ne svidja mi se resenje pa i da radi sve ok.

Najbolje je kad bih nasao taj transmiter, ili.....

Imam jos jednu ideju, ne znam da li je izvodljivo... da se iskljuci dek i da nappravi izlaz, sta ce mi kasete... Ukljucim u komp, a na liniji samo podesim da bude na "tape" 🙂

resenje postoji, naravno. postoji uredjaj (mislim da se pise thompson) za bezicni prenos audio-video signala. npr tv ti na spratu pa te mrzi da razvlacis koaksijalni kabal. e sad jedini problem je (verovatno) nabavka. kod nas je mogao da se nadje na buvljaku, donosili ganceri iz austrije, neotpakovane....
btw. ako te zanima, pitacu ortaka za pun naziv.

Nazad
Vrh Dno