Šta je novo?

FM transmiter za kola

Vec sam dobio info ali hvala u svakom slucaju:) Poz

Uzmes lepo navigaciju i zavrsis posao :) ima i fm transmiter i aux izlaz + mozes da gledas filmove itd itd itd ;)

Vec imam navigaciju :) Ali me smara shto mi kabl ide preko komandne table na sve strane...kad smo vec pecnuli tu temu a ti valjas navigacije, postoje li neki nosaci koji mogu da se ukace u mesto za ventilaciju, ili na neko mesto sa slike koje nije soferka? :)

Btw, imam i fm trasmitter, ali mi je zvuk daleeeekooooo od audio cd-a (mp3 narezan!!!! :D )

26398563.jpg

Poslednja izmena:
Ja imam drugara koji radi ugradnju muzike u kola i video sam kako je nekima izveo napajanje kod soferke i slicno,to je jedno od dosta dobrih reshenja :)

Prilozi

• 26398563.jpg
    26398563.jpg
    106.8 KB · Pregleda: 170
Dobro je to resenje :) Razmisljao sam i o tome, ali me opet nekako vise vuce kacenje na chistu tablu :)

uh bre...Sad se setih da imam samozatamljujuci retrovizor (centralni)...Kako google kaze, tu je 12v, valjda instalacija moze podneti :)

Super samo pazi,spoji je preko upaljaca jer u njemu je mali trafo,sama navigacija radi na nekih 5v,neznam koju imas..

auf, zar upaljach nije 12v? onda nista :)

Upaljač je 12V. Skoro sve u kolima (sem svećica :p ) je 12V. Navigacije uglavnom rade na USB-ovskih 5V. Onaj punjač/adapter što dobiješ uz navigaciju je DC/DC pretvarač sa 12V na 5V.

JBL se dosta neprecizno izrazio.

Takav ja imam , covek koji je prodavao taj model mi je poslao preko kurirske sluzbe i nije radio, pa je poslao drugi koji radi perfektno skoro 2 godie posle ;)

Nazad
Vrh Dno