Šta je novo?

FM transmiter, gde?

• Začetnik teme Začetnik teme yozla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Y

yozla

Guest
Treba mi nekakav fm transmiter za kola.Video sam kod drugara.Zgodna spravica.
Ukljucis mp3 player u njega i on emituje signal na fm frekvenciju koju izaberes.On ga je pazario u svabiji valjda pa me zanima ima li takva dzidza negde i kod nas.

Mislim da pricas o dodatku za iPod (ako ne gresim od 4-te generacije),nema to za svaki mp3 player,koliko mi je poznato!
Pozdrav ,)

Bezicni FM modulator sam bas danas video u comtrade shop-u u Merkatoru, ali ti ne preporucujem takav jer ces tesko naci dovoljno cistu frekvenciju za emitovanje.

Ja sam u kola ubacio zicani FM modulator koji se kaci izmedju antene i radio aparata - kada je modulator ukljucen signal sa antene ne dolazi do radija tako da je kvalitet zvuka odlican. Modulator sam porucio iz neke nemacke firme preko Monsa (http://www.monselektronik.co.yu/), pogledaj kataloge sa njihovog sajta. Konacna cena je bila oko 70 € ako se dobro secam.

Fju!
70 evrica uopste nije malo.MOgu da prodam stari kasic i za dodatnih 50 uzmem neki sa mp3 playerom.
Pogledacu ipak tu bezicnu varijantu.U svakom slucaju hvala na sugestiji.

Izvuci AUX ... tako je najkvalitetnije i njeftinije🙂

Pitanje je samo da li svaki radio uredjaj doticni i poseduje a i kako prebaciti da pusta sa AUX ulaza...

aux

Meni je palo na pamet da ga raskantam i da mu nadjem pocetak izlaznog stepena pa da na njega zalemim kablic sa banana prikljuckom na kraju i prekidacem za prebacivanje sa jednog ulaza na drugi (jedan sa banane i drugi da sljaka kao i pre).Jedina nezgodacja je sto bas nisam siguran za vrednosti nivoa struje na ulazu u pojacavacki deo pa se bojim da ne ostetim i kasic i plejer.
Sugestje??
I da li je ovo uopste izvodljivo?

Nazad
Vrh Dno