Šta je novo?

Flyakit slomio prozor :)

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ne, nije mi uleteo zmaj u sobu. Flyakit je MAC OS transf. pack za Windows koji mi je uspesno s***** isti (SP1).

Tacnije, kada se sistem digne, kod podizanja explorer.exe procesa se zakuca jer isti zauzme svega 99% CPU vremena. Safe mod radi normalno a posle brisanja Flyakit-a nista se nije promenilo (sem izgleda).

Event viewer kaze da se 10tak drajvera (servisa) od vitalnog znacaja za sistem ne mogu podici (netbios, processor.....) a ja prosto nemam ideju kako da ih ozivim.
Reinstalacija bi svakako trebala da padne ali nikako danas, moram da ozivim sistem bar na 2 dana. I da mi nije Viste ne znam sta bih sada.

Ima li ko bilo kakav konstruktivan predlog?

repair?
sysetm restore?

System restore ne pomaze, repair takodje (zaboravih napomenuti).

plakanje? :eyebrows:

Pazi pala mi na pamet jedna (luda) ideja, sta mislis el bi instalacija SP2 resila stvar?

Statore mislim da posle toga ne bih dosao ni do splash screena. Mada nema sta da izgubim, sem vremena za novu instalaciju naravno.

Pa bolje skini HDD i prekopiraj znacajne fajlove na prijateljski kompjuter. Posle izformatiraj i vrati poatke, naravno ako nije unistena particija na tvom HDD-u, ili ti ne treba kompjuter za nesto drugo, posto si rekao da ti treba bar na 2 dana.
Cekaj, a zar ne mozes da backapujes podatke iz Viste?

Heh, sta ste sve spremni da uradite da bi osetili makar malo MacOS X taste :D

BTW: Kada sam kod sebe instalirao taj Flykite OS X kit vise nisam mogao da iskljucim ClearType ni posle deinstalacije paketa. Inace, lik je uradio vrhunski taj transfomation kit i bez obzira na sitne bubice samog paketa - lik je genije :)

Sledeci put iskoristi Object Dock i neku temu sa CustomizeXP.com, mnogo bolje i lepse radi.
Zato i mrzim te all-in-one styling packove. Uvek sj*** stvari na kraju.

Ne mora da znaci. Ja imam Vista pack i odlicno radi, cak mi daje fensi look desktopu :D

Kutijo, aj daj link za skidanje toga da probam ja da instaliram, ako nije frka?

Do sada sam instalirao tri verzije longhorna, poslednja je vista i sve lepo radi i bas lepo izgleda.
Daj da sjebem i ja OS ionako treba da padne reinstalacja.

Samo trazi na google-u Flyakite. Mozes i da skines Iceman-ov MAC pack, ali je Flyakite ono sto je meni napravilo problem (jer sam ja ***** pa nisam instalirao iz Safe moda).

Nova instalacija je pala (kao i jos 2 Windowsa pored nje :D), sve radi super. Image je napravljen pa sad mogu da radim sta hocu :)

delimir je napisao(la):
Heh, sta ste sve spremni da uradite da bi osetili makar malo MacOS X taste :D

BTW: Kada sam kod sebe instalirao taj Flykite OS X kit vise nisam mogao da iskljucim ClearType ni posle deinstalacije paketa. Inace, lik je uradio vrhunski taj transfomation kit i bez obzira na sitne bubice samog paketa - lik je genije :)

Da, pack je zaista vrhunski odradjen ALI... ono sto mene ponekad iznervira je svo to belilo-sivilo-nedostatak kontrasta ;) A i TC (ikonice drajvova) izgledaju ocajno sa njim; ne dopada mi se sto se i na nekim web stranama izoblice dugmici u MAC fazon :(

U principu vredan je instalacije, sa njim dolazi ObjeckDock, WInRoll, Y'z Shadow... i naravno gomila problema ako se zeznete kao ja ;)

Moram da napomenem da me MAC fazoni uopšte ne zanimaju :) . Ja sam ranije bio stavio neki transformatio pack i to obavezno skenja sve živo. Poslednji put kad mi je "pao" sistem kao Kutiji je bilo kad sam ubacio Talisman sranjce koje uopšte nije lepo, a uz to i ne služi ničemu :d ...

Ma ti si dokazana vuna. Evo ja sam juce dobio rogove (ovolikeeeee :)) od one odvratne deafult plave XP teme. Jeb.... na cemu su bili oni kada su to radili :(

Flyakite je zaista ok, opet ko sta voli neka instalira. A to sto si ti vuna pa ne znas da instaliras Talisman ili Aston Shell nema veze nikakve sa crknutim Varta punjacem koji si spalio :D

Erd commander 2005 te resava formata diska. Nadjii ga...

Ja ne vide josh jedan MacOS transformation pack koji ne s*ebe win. Ja sam probao dva, i oba su mi unishtila win posle dan-dva, pa sam batalio macOS :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
A to sto si ti vuna pa ne znas da instaliras Talisman ili Aston Shell nema veze nikakve sa crknutim Varta punjacem koji si spalio :D
Ahahahahahahahahahahahahah... suze mi idu... Varta punjac...

Nego na guglu ima ~100000 zezalica tato da nisam siguran sta da skinem, ali ima vremena snai cu se! :)

Poslednja izmena:
Ma ovo je dokaz da neki (ne mislim na Kutiju) stvarno nemaju odredjen ukus. Samo isprobavaju, petljaju, ubaciju neke transformation packove, a posle puko Win, nije ni cudo. Napravi kako ti se svidja, a ne da li je nesto novo, popularno ili nije. Ima nekih koji ne mogu da zive dok ne vide Win 95 look.

Hvala Ronnie!

driver je napisao(la):
Ja ne vide josh jedan MacOS transformation pack koji ne s*ebe win. Ja sam probao dva, i oba su mi unishtila win posle dan-dva, pa sam batalio macOS :)

Koliko se ja secam ti si se isto jednom *****ao kao i ja - instalirao si MAC OS Transformation pack iz normalnog moda umesto safe moda :D sta se onda zalis, nije ti pack kriv :) kao ni meni sto nisam razmisljao.

@Wolfman: zato uzmes i instaliras jos jedan win pa se *****avas :) tako sam ja uradio i isplati se :D

Znam da se isplati, ali arcim HDD na sve moguce nacine, tako da mi verovao ili ne jos jedan Win znaci mnogo.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Koliko se ja secam ti si se isto jednom *****ao kao i ja - instalirao si MAC OS Transformation pack iz normalnog moda umesto safe moda :D sta se onda zalis, nije ti pack kriv :) kao ni meni sto nisam razmisljao.
Pa kad si vuna, ko ti je kriv što si vuna, kad jesi vuna; e, jesi vuna, kakva si ti vuna :-devil-: ...

Evo, instalirao i deinstalirao.
Kao prvo sve je sivo belo crno uopste mi se ne svidja. Ni ikonice mi se ne svidjaju.
A deinstalirao sam ga posle sat vremena jer outlook expres nije hteo da se konektuje, cak ni da pokusa. Cim sa ga skinuo proradio je normalno! Cudan neki bug!

Vrh Dno