Šta je novo?

Flet Yubc Pojeftinili!

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
hm...1100 din....mozda sada uzmem i kod njih ..ipak mi YUBC super radi ....cisto da imam rezervu .... sta Vi mislite?

verat je i dalje jeftiniji a radi odlicno......

Taj fazon, za 690 je Verat neprikosnoven, i net radi odlicno!

Super je YUBC, .... ali mlogoo je kume...

I Beotel i Verat i Sezam su puno povoljniji.

Sta radi konkurencija, a majstori.........

Od Beotel-a nema goreg, u pomenutoj konkurenciji...

Sta je na kraju REALNO bolje? Verat ili Sezam?
Znam da je o tome bilo mnogo price, ali me zanima kakvo je sada stanje?

kupi par sati od verata i od sezama pa probaj i proceni.....dosta zavisi od tvoje centrale, modem i slicno.....to ti je najsigurnije.....

Hm, sto se tice zauzetosti linija, to je reseno SMIN-om. However, meni preko Verata sav odziv (http, pop3, ftp, ssh) radi oko30% brze nego preko sezama, ipak 34 Mbit je 34 Mbit ;)

a 34 Mbita ce uskoro da bude 155 Mbita......tako se suska.....

ZoNi je napisao(la):
hmmm... na Sezamu je ISDN Flat 1100 dinara...

A poenta tvog posta je? Pa svako ko ima isdn (kao ja npr. :)) ce pre da uplati flat na yubc-u nego na sezamu ...

S obzirom da je flat na YUBC-u do pre tri meseca bio 2300din, mora se reci da se stvarno trude da sustignu konkurenciju i treba ih svakako zbog toga pohvaliti. (...a i inace ih treba hvaliti i onako...bez nekog posebnog razloga, jel tako ?! - hostuju jedan mnogo dobar sajt ! ;) :p )

S obzirom da je YUBC ubedljivo najbolji, i treba da kosta nesto malo vise od ostalih...kad bi samo jos malo snizili tu cenu, recimo na nesto ispod hiljadarke, bila bi to prava stvar.

Inace godinama sam bio na YUBC-u, uzimao flat od prvog dana kada su ga uveli, samo sam poslednja dva meseca zbog velike razlike u ceni krenuo malo da "saram": u julu Sezam flat, sad u augustu Verat flat - Verat je za malu nijansu bolji a i malo jeftiniji: na Sezamu mi se desavalo oko ponoci da ne mogu da dobijem vezu, na Veratu apsolutno nikad nisam naisao na zauzece; download je u proseku za oko 1kb/s bolji na Veratu (Sezam oko 4-5, Verat oko 5-6kb/s).

Ipak Sezam ima svojih prednosti, od kojih je mozda najveca mogucnost narucivanja na GO i narezivanja velikih fajlova kod njih u centrali...

nIce Cream je napisao(la):
Sta je na kraju REALNO bolje? Verat ili Sezam?
Znam da je o tome bilo mnogo price, ali me zanima kakvo je sada stanje?

A sta si ti od ovih flat-a probao?
Jel imas jos tu neko iz NS da ima iskustva sa ovim fletovima.
Ja sam mislio da uzmem na Veratu ili na Sezamu ali nijedan jos nisam probao.

Bez obzira sto nam je server kod njih, YUBC je vec godinama ubedljivo najbolji internet provajder kod nas. Uzimao sam flat po 2300, uzeo sam i po 1800 kad su svi oborili cenu, uzimacu i po 1100 naravno...

pa i ja bih, meni se yubc generalno svidja al je problem u tome sto su bas duplo skuplji :(((((((((((((((((((((

Ali je zato YUBC u poredjenju sa vecinom provajdera mnoogo bolji - za online igranje na primer: Verat je potpuno neupotrebljiv (pingovi vec i od 1000ms, verovatno zbog satelitskog linka), Sezam i Beotel su tu negde... EUnet je jako dobar, dok je YUBC savrsen - pingovi 150-200 sa stranim serverima i ni traga od laga (btw, u pitanju je Battlefield 1942).

Matthias je napisao(la):
...

A sta si ti od ovih flat-a probao?

Pa trenutno sam na Sezamovom flatu... Vec 27 dana...
Radi super, zadovoljan sam. Kacim se na novosadski broj...

Probao sam cetiri do sada: YUBC, Sezam,Verat i Beotel...

YUBC---->sigurica
Sezam---->vrlo dobar
Verat-----> vrlo dobar + 12din/h!
Beotel----> znatno sporiji + din/h mnogo

Matthias je napisao(la):
...

Uzmi na veratu i bolji je za nijansu i jeftiniji.

max9998 je napisao(la):
Verat je potpuno neupotrebljiv (pingovi vec i od 1000ms, verovatno zbog satelitskog linka), Sezam i Beotel su tu negde...

Meni je 40 ms mora da je zbog toga sto sam blize satelitskj anteni :)

septimus je napisao(la):
Probao sam cetiri do sada: YUBC, Sezam,Verat i Beotel...

YUBC---->sigurica
Sezam---->vrlo dobar
Verat-----> vrlo dobar + 12din/h!
Beotel----> znatno sporiji + din/h mnogo

Nisi na "dobroj" centrali,da samo vidis kako Beotel odlicno ide kod mene(skida preko 5KB/s sa stranih sajtova),i Sezam je odlican dok je YUBC gori i od Infosky-a barem kod mene.Znaci,ono sto je za tebe/mene DOBRO za nekog drugog moze biti VEOMA lose.

p.s.I Drenik je OK.

kako se spustaju cene cim je krenula kablovska i ostale akcije...ipak posle 2300 ovo je bagatela...

Vrh Dno