Šta je novo?

Flet na E700

• Začetnik teme Začetnik teme CAR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

CAR

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
21.11.2000
Poena
1,045
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D / Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB + 10x Lian Li Uni Fan SL Infinity SL-INF120 ARGB
Matična ploča
GigaByte X870E AORUS Master
RAM
2x16GB Lexar Ares RGB DDR5-6400 CL32
GPU
ASRock Radeon RX 6900 XT OC Formula 16GB
Storage
WD_BLACK SN850X NVMe 1TB / Western Digital Red 10TB
Zvuk
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z906
PSU
Lian Li EDGE Gold 1000W
Kućište
Antec Constellation C8 Curve Wood
Monitor
ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG
Miš & tastatura
Logitech G502 / G515 Lightspeed (TKL)
Ostale periferije
SanDisk Extreme PRO
Mobilni telefon
Nothing Phone (1)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Burazeru je crkao flet na ovom Samsung-u, ekran mu ne radi... interesuje me koliko kosta opravka i gde to moze da se uradi? Ako ima nekog sa foruma koji to radi (a mislim da ima ljudi), slobodno nek se jave.

Druga varijanta je da on sam nabavi flet, posto moze da nadje (ili je vec i nasao), pa da mu onda to neko zameni... u igri su obe opcije.

Imao sam isti problem, sa istim telefonom. Otisao u par radnji, i svuda su mi rekli 35e (to je bilo pre otprilike pola godine). Bas dosta!
Daju garanciju mesec dana, a krenuo je ponovo da zeza posle 3 nedelje, tako da sam ga se ubrzo resio, i od tada ni ne razmisljam o telefonu na preklop.

Hvala na informaciji! :wave:

Moze da nadje kabal vrlo jeftino,uz malo umeca i srece i da ga i sam zameni ili da se pogodi sa nekim serviserom nesto tipa:"Ja nabavim flat,dam ti 10 eura,odem na pice i vratim se posle 15-ak minuta za popravljen telefon"a kabal ce naci jeftino,veruj mi da je veoma mali deo cene zamene nabavna cena flet-a,ostatak stavi serviser u dzep za ruke!!
Pozdrav ,)

To da sam radi odma' otpada, posto i nije bas vican tome... 😉

Ali, sa druge strane, druga opcija je realna, posto, kako vec rekoh, moze sam da se dokopa kabla... sad, ti meni reci (ili bilo ko drugi) gde bi to moglo da se uradi, a da bude korektno, da radi posle (da ne zeza posle nekog vremena)?

Ne znam,nisam iz BG-a pa ti ne mogu pomoci!Ako se dobro uradi moze da traje mesecima,kao i sa fabrickim fletom koji je toliko budjav da skoro nikad ne prebaci godinu dana,ali mozda je najbolje da uradi tu zamenu za 15-20 eura po ovom drugom sistemu i da ga lepo na oglase,nije taj telefon"a keeper"!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno