Šta je novo?

FlatOut 4: Total Insanity

Ovo treba zakonom zabraniti.

Treba zakonom zabraniti izdavacima da mrcvare poznate fransize. Keca i dvojku je razvio Bugbear, a ostale delove su pravili neki mapetovci kao i ovaj sto prave (u ovom slucaju konkretno razvojni tim je poznat po WRC5 koji je blagi uzas).

Edit: Izgleda da WRC5 jos nije izasao. Mislio sam na one delove sto je @hsv hajpovao po forumu a to je izgleda radio Milestone. Ajde videcemo kakav je taj novi WRC pa cemo znati otprilike sta ce biti i sa ovim cudom od igre.

Poslednja izmena:
Ti sto rade novi wrc i ovo djubre su daleko veci raspad od ocajnog milestone-a (ciji su wrc bili bolje arkade od dosadnih karton dirt-ova a modovani sa ec sim modom su i licili na nesto).

Ova FR ekipa kly.. kako god, je dno dna, tema moze da se brise, da se ne nadaju ljudi bezveze :d

Kec i dvojka legendarne. Kad se setim samo koliko sam sati proveo uz FlatOut 2... Valjda ce biti neko osvezenje u 4. Posle FlatOut 2 sve su po meni bili promsaji.

Ove slicice kao da su iz prvog Flatout-a.

Kad se sjetim nas 10 u kući igramo slobodnjake u Flatout 2, kad se nismo potukli. Sumnjam da će ovo biti i u deseti dio zabavno, jednostavno su takve igre.

Vise bih voleo da je najavljen neki FlatOut 2 remaster, gde su poboljsali grafiku, ubacili vise modova, vozila, mapa.. Ali da ne sudimo previse da sacekamo neki trailer.

Ima li živog i živahnog servera za dvojku?
Jedna od poslednjih igara koju sam bašbaš igrao...

Jel iko probao? ne znam kako pala mi 2 na pamet pa reko da vidim sta je poslednje izaslo i vidim da je trebalo da se pojavi pre neki dan.

NIje lose, probao jedno pola sata, ubacili su fore iz Blur-a(pucanje iz kola) i Rocket League-a(budzenje vatre iz auspuha :D), radi ok, mada nesto cudno, ima neki stuttering ili kako vec, nekad ima trip kao da radi 30 iako ne spusta sa 60...Grafika onako, nista posebno, zvuk motora njesra, ost pankerica, metalcuga. Znaci ovo je Flatout 1, 2. Samo sa losijim soundtrackom i malo boljom grafikicom

Ja sam imao isto microstutter, treba da se iskljuci fxaa. Losija je fizika od dvojke, automobil kao da je zalepljen za put. Kad te okrenu za 360 odmah se zakucas u mestu. Staza u sumi 63fps avg, pustinja 73fps, luka sa kontejnerima 92fps avg :)
Zalepljen za put? Mora da mnogo lose vozim :D
Grafika nista posebno, ali na mojoj masinici zakucano na 60fps, pa se ne zalim.
Odigrao 15-ak minuta, pa necu jos da donosim neki sud ali deluje kao igra koja brzo dosadi.

Igra je OK što se tiče samog osećaja vožnje ali generalno je malo dosadno.
Ne verujem da će me držati više od par sati a obradovao sam se kao malo dete kad je izašla.
Nisam još probao local MP koji će možda da popravi generalni utisak.

Barem deluje da se franšiza vraća na pravi put.

Očistio sam karijeru pa moram da priznam da je igra ipak generalno OK.
Iako je career mode baš monoton same trke i osećaj vožnje su na nivou a i dizajn mapa je solidan.

Tako da postoji šansa da će sledeći deo biti mnogo više od OK.

Nazad
Vrh Dno