Auuu, ne mogu da verujem kako ste svi popi*deli na igru... :d Pa sta ste ocekivali? Krajem leta 2007. godine objavljeno je da ce Flatout 2 docekati i svoju "nasminkanu" verziju na Xbox-u 360. Nigde nije bilo govora o expanziji, nastvaku, ili bilo cemu slicnom... Jednostvano klasican, komercijalan potez Bugbear-a, da docara atmosferu "demolition mayhem-a" i konzolasima i da pritom iscedi svaku mogucu paru iz poprilicno uspesne fransize. Zbog cega je ovo izdanje dozivelo svoj PC port stvarno pojma nemam, prosto nema logike, al' ajd', ocigledno da je portovanje kutijinih igara na PC postalo neki trend...
Hmmm, da rezimiram; da, staze su iste, kao i automobili, kao i gameplay.... ali, sta fali ako je tako? Flatout 2 je bio majka sto se tice blesave atmosfere i totalno haoticnog feeling-a koji je pruzao. Ultimate Carnage je samo unapredjeni nastavak svega toga i jos jedna prilika da se izludiramo uz ovu potpuno sasavu igru.

Ja sam, Bogami, odusevljen. Sve ono u cemu sam toliko uzivao sad je stiglo u prepakovanom grafickom izdanju i to sa novim modom - Carnage. Cudo kako ste pored silnih razocarenih opaski kako je, navodno, sve identicno, zaboravili da pomenete upravo Carnage mode.

Potpuno divljacka akcija, koja non-stopno tuce adrenalin je dovoljna za visesatno ludovanje i lomljenje dzojstika u pokusaju da skrljate protivnika u zid.

Prosto, igra je cisto zabavnog karaktera, i sluzi da stavite mozak na otavu i picite... Tako je treba i shvatiti.