Šta je novo?

Flatout 3 Ultimate Carnage

Nisam igrao nijedan FlatOut do sada tako da je za mene ovo otkrovenje.Po meni je ovo najzabavnija voznja koju sam ikada igrao.Nazovite me tupim likom koji igra smo igre stisni i vozi ali svrha igre je da te zabavi a to FlatOut radi fenomenalno. PREPORUKA!!!!!!

Krshhhhh!!! I jos radi kao da je u Crysis engine-u.

Koja rezolucija, nije valjda da na malo starijim kartama radi toliko losije. Kod mene na GS dok sam hvatao one shotove nijednom nije fps pao ispod 30, uglavnom 40-50 sve na high, 2xAA i AF na 3/4 slajdera, doduse rezolucija je impresivnih 1152x864

Ma kod mene na "GS":d.....ima 7-10fps(na default/ minimum):S::S::S:
Aj jeste da mi je komp kanta, ali Flatout 2 sam igrao na rezoluciji 1440x900, sve na high, antialiasing i ostalo, i islo je extra, mislim nisam merio fps, ali ono, bilo je igrivo, u najmanju ruku 25-30fps.
Ali ovaj FO UC je toliko zahtevan i neoptimizovan da je to strasno...Pa Crysis mi je na minimumu imao vise frejmova!...UZAS:S:

Sto se tice toga sto je to "samo" obradjena FO dvojka, s time sam ok...mislim bilo je reci o tome jos pre nego sto je izasla igra, pa se nisam mnogo iznenadio.
Uglavnom, za nekog ko ima pristojnu konfu(ili kutiju) i voli ovakve trke, igra je odlicna.

Koja rezolucija, nije valjda da na malo starijim kartama radi toliko losije. Kod mene na GS dok sam hvatao one shotove nijednom nije fps pao ispod 30, uglavnom 40-50 sve na high, 2xAA i AF na 3/4 slajdera, doduse rezolucija je impresivnih 1152x864

Max detalji, 2xAA, 8xAF,

na 1650 je tesko igrati
na 1440 se moze igrati, ali to nije to.

A i sto vec neko reche iznad, sve je vec vidjeno, iste staze, ista vozila, bla, bla, bla...

Nisu ni morali da ga naprave, a bas sam se ponadao flat out je bio extra , dvojka isto mada mi se vise dopao kec, a ovo samo malo nasminkano, iste staze-BEDAK!

Auuu, ne mogu da verujem kako ste svi popi*deli na igru... :d Pa sta ste ocekivali? Krajem leta 2007. godine objavljeno je da ce Flatout 2 docekati i svoju "nasminkanu" verziju na Xbox-u 360. Nigde nije bilo govora o expanziji, nastvaku, ili bilo cemu slicnom... Jednostvano klasican, komercijalan potez Bugbear-a, da docara atmosferu "demolition mayhem-a" i konzolasima i da pritom iscedi svaku mogucu paru iz poprilicno uspesne fransize. Zbog cega je ovo izdanje dozivelo svoj PC port stvarno pojma nemam, prosto nema logike, al' ajd', ocigledno da je portovanje kutijinih igara na PC postalo neki trend... :p

Hmmm, da rezimiram; da, staze su iste, kao i automobili, kao i gameplay.... ali, sta fali ako je tako? Flatout 2 je bio majka sto se tice blesave atmosfere i totalno haoticnog feeling-a koji je pruzao. Ultimate Carnage je samo unapredjeni nastavak svega toga i jos jedna prilika da se izludiramo uz ovu potpuno sasavu igru. :) Ja sam, Bogami, odusevljen. Sve ono u cemu sam toliko uzivao sad je stiglo u prepakovanom grafickom izdanju i to sa novim modom - Carnage. Cudo kako ste pored silnih razocarenih opaski kako je, navodno, sve identicno, zaboravili da pomenete upravo Carnage mode. :p Potpuno divljacka akcija, koja non-stopno tuce adrenalin je dovoljna za visesatno ludovanje i lomljenje dzojstika u pokusaju da skrljate protivnika u zid. :D Prosto, igra je cisto zabavnog karaktera, i sluzi da stavite mozak na otavu i picite... Tako je treba i shvatiti. ;)

Presao originalnu dvojku , i iskreno super mi je sada i Ultimate Carnage ispocetka da igram jer me je glupi Grid smorio za 3 medalje ... Elem konfa iz potpisa tera igru u 1280x1024 sve high etc 60 fpsa prosek mada ume da zasecka na trenutke nije mi jasno zasto i kako al ne smeta :)
Inace za "narodnu" verziju iste ako ima neko ko se pita zasto i kako povodom Live-a i sto smara za savegame - iskljucite internet konekciju / blokirajte firewall-om Flatout i napravite profil etc ... Sve u svemu 6/10 ali cisto iz nostalgije subjektivnog misljenja sam da je skroz OK !

Poslednja izmena:
Sto se tice igrice FO2 je zaista bio extra kada je izasao, ovo sto smo dobili prepakovano je ipak nekoliko godina stara - nasminkana ideja. Sto se tice ovog tipa igrica najbolje sto sam igrao do sada je svakako Motorstorm. Sad kada uporedim ove dve igrice, definitvno je po mom misljenju bolji Motorstorm a upravo sam se nadao da ce izaci neki nastavak FO serijala koji ce prevazici vec vremesni Motorstorm...

steta za optimizaciju, posto su FO1 i 2 bile extra optimizovane i cak i na mojoj konfi lete sa sve na max, ovo mislim da necu ni probati da instaliram dok ne uzmem novi PC...

mislim da bi trebalo izbaciti "3" iz naziva thread-a jer nema trojku nigde ni u nazivu igre. ja sam se tako nasankao pa sam dzabe nabavio igru.

sto iskopaste ovu temu?

Pa staze su manje-vishe iste a ima chak 11 protivnika tako da mi se mnogo vishe dopalo da igram UC nego dvojku. Jedino shto me je nerviralo da se u bukvalno svakoj trci jedan te isti AI probijao na drugo mesto(ja sam bio prvo), bilo bi mnogo bolje da su nekad i drugi AI likovi dolazili na drugo mesto.

Nazad
Vrh Dno