Dvojka je odlicna ali kec ima neprevazidjen smek.Sad cemo da vidimo trojku :banana:
izgleda nekako... jadno... ili me je grid pokvario.
vidim da ti je igra na nemackom, trebao si kupiti englesku verziju![]()
Mada najvise padaju u oci shit senke koje nemaju filtrirane ivice... izgleda da ovo postaje trend u novim igrama.
I jedna i druga![]()
Ljuidi, da li je ovo moguce igrati u Online/Local/LAN-u? Ja nesto ne videh da mozhe, stalno izbacuje xbox live servis ... Il' ja ovo ne znam di teram.:trust:
2-ka je mogla, o kako da se ne setim tih okrshaja. Sve sami ludaci za volanom.![]()
Igra koristi Windows live, što znači da moraš da se registruješ. MOŽDA je za to potreban originalni serijski broj, kao što je bio slučaj sa Gears of War beše. Nisam još probao.
Gears of War sam preshao sa drugarom, mislim da smo morali da stavimo neki fix koji uklanja Win. Live. Mozda se nesto sl. pojavi i za ovo.![]()
Daj baci neki info, posto smo se ja i drugar mlatili sa tim al nikako nismo uspeli.
S ovakvim cenama RAMa nek zahteva i 4GB samo da radi kako trebaIzašla je UK i Nemačka verzija, još uvek nije američka.
http://www.flatoutgame.com/foho/
Inače, koliko mi se čini, baš je solidno zahtevna:
Minimum requirements:
CPU: 2.2 GHz
RAM: 2 GB
Video card memory: NVIDIA GeForce7600+, ATI X1800+ 128 MB
Disk space required : 4.5 GB
DirectX®: 9.0c
(najviše me pogadja tih 2GB rama :S: )
Ali u svakom slučaju :banana:
Ovo nije zdravo koliko je igra zahtevna.Tuzna prica
Ja bar nisam nazadovao kao nekia ti bi sa karticom koja kosta 2000din da igras najnovije igre?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari