Šta je novo?

Flatout 2 cheatovi???

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poena
619
Ima li neko cheatove za americku verziju igre jer ovi koje mogu da nadjem po netu su ili za evropsku ili za neku drugu verziju...

Jes laka al ume da izvuce zivce na prste pri kraju... Ali mislim josh uvek da je bolje igrati bez cheatova, budesh zadovoljniji sa sobom na kraju :D

Osim toga, za voznje mi je glupo ikada koristiti cheat-ove, mislim sta je tu filozofija, sjednes i vozis, jednom ces pobijediti :D

Ma ja sam hteo da vidim sve mape i automobile. Našao sam neki savegame koji mi je to i omogućio. Ni ja ne volim cheatove i koristim ih samo kad mi neki glupi proizvodjač igre blokira korišćenje mapa i auta dok ne osvojim 1-3 mesto. Šta ima oni meni da ograničavaju bilo šta?:eyebrows:
Inače, igra je za svaku preporuku. Jedino što zna da izvuče psovke kakve se retko kad upotrebljavaju. Možda još koju polomljenu tastaturu, ali vredi.

Poslednja izmena:
cheatbook.de
pa trazi....

E, našao sam neki profil u kome su otvorene sve piste, sva kola i to je to. Sad mogu da igram ono što hoću i kako hoću.;)

Cwelle je napisao(la):
Sta ce ti cheat-ovi? Igra je relativno laka.

Kako šta će mu, kad igraš preko neta i neki majmun drži turbo non-stop, onda shvatiš čemu služe..

...pa zar se uopste treba dokazivati s nekim na daljinu na taj nacin ... onda si jos gori od toga

btw i meni je prvo bio tezak fo2, ali samo dok nisam proucio ponasanje vozila, sad posteno privodim kraju ovu izvanrednu (sto se mene tice graficki 'next gen') igru

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno