Šta je novo?

Flat tastatura kao Logitech diNovo

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Danas sam kod drugara prvi put uzivo video Logitech diNovo tastaturu.Perverzija kako izgleda,najlepsa tastatura koju sam video do sada.Jedino sto je pokvarilo taj moj utisak je cena koja je i vise nego velika...160 eur.

Tako da me interesuje postoji li neka slicna tastatura-ili pak ista a da je zicna i naravno jeftinija.

Prilozi

• 06-05-05_2302.jpg
    06-05-05_2302.jpg
    31.5 KB · Pregleda: 131
Logi Ultra FlatX

002811-02.jpg

ovaj genius je prcvoljak :0

Bas super izgleda ova logitechova.

Svaka vama cast kako mozete da kucate na tome, po meni je kucati na ergonomskoj tastaturi duplo udobnije nego na obicnoj (cudi me sto uglavnom niko nije ni probao ergonomske). Pa jos i ti plitki tasteri...

Stefan1 je napisao(la):
Tako da me interesuje postoji li neka slicna tastatura-ili pak ista a da je zicna i naravno jeftinija.
Zippy >>> KLIK

sto svaka chast? Ja ne kucam previse texta, sem foruma i chat-a, a pritom, ide mi brze nego na klasicnoj tastaturi. Nije ovde poenta ergonomije, oce chovek Flat tastaturu :)
A i sad sam provalio da ovi dugmici svi rade bez drajvera, Media mi pali MPC, Play/Pause radi (nepotrebno dugme potpuno), Mute, Favorites ne radi, E-mail pali OE, a WWW Maxthon-a. Steta sto samo sto nema i volume +/- bila bi savrsena :)

genius se ni meni ne svidja. ima zbijene dugmice kao recimo kod laptopa pa nije bas zgodan za kucanje. ultra flatX je super, imam je i ja i stvarno je fenomenalna tastatura. ima jos jedan logitechov model, nisam siguran kako se zove, skroz je aluminijumska tastatura, mislim da je malo skuplja od ultra flatx-a, ali deluje kvalitetnije. video sam je na par mesta, a poslednji put u onoj radnji na ulazu u cumicevo sokace iz one ulice gde je sony world (ne mogu da se setim imena ).

a da, problem sa flatX-om je da je spustena dosta, ja sam je stavio na stopu od monitora i stavio paket sticker-a ispod da je podigne, one nogice ne podizu dovoljno :S:

Prilozi

• flatx.jpg
    flatx.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 140
flatX je ok !! Mozesh samo josh brze da kucash,mozda za nijansu sporije nego na ergo , ali ovde je u design pitanju . Mada ,meni licno odgovara taj lap top klik nego klasika.
Ji 4Tze jel ` to shimano reel na slici, ako jeste pravi izbor nema shta.
Varalicarish,ccc!

Ji 4Tze je napisao(la):
................
A i sad sam provalio da ovi dugmici svi rade bez drajvera, Media mi pali MPC, Play/Pause radi (nepotrebno dugme potpuno), Mute, Favorites ne radi, E-mail pali OE, a WWW Maxthon-a. Steta sto samo sto nema i volume +/- bila bi savrsena :)
Favorites radi, samo startuj browser ( meni radi u Operi, a probao sam i u IE; i Mozilli ne radi, ni Suite ni FF)
E-Mail i WWW startuju default mail klijent i browser, respektivno..

ma tastatura je zlato, lete mi prsti preko nje.. a laptop klik je upravo ono shto sam trazzio, tisha je i bolji mi je oseccaj nego na standardnim tastaturama

@PoisonFree: a nije Nushicceva?;) a radnja u Chumiccevom je Simm Shop?:p

pozdrav

ma jeste Nushitjeva, a meni se po glavi vrte Njegosheva i Nemanjina, pa nisam mogao u trenutku da se setim :)

kolike su dimenzije te genius tj koliko je siroka?

Vrh Dno