Šta je novo?

Flat sta izabrati ???????

Neo_Matrix

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2003
Poena
649
Stvarno sam poludeo, neznam koji provajder da izaberem za flat nalog ???

Vidim da i ptt ima flat, 1000 dinara mesecno, verat sam koristio, ali se tesko konektujem, a lepo mi je radio, eunet sam probao na sate, i razocarao sam se, beotel sam mislio da probam sledeci, ali bih sad i ptt, pa neznam, ajde da cejem vasa iskustva, sta preporucujete, i jel ima neko da koristi ptt flat ?

Poz.

yubc, u zadnje vreme chini mi se da je ubedljivo najbolji..
od kad sam nabavio digitalnu centralu, ne secam se kad je doshlo do prekida protoka,ili kad je pukla veza,a konektujesh se iz prve skoro uvek

Imas i za 750 dindzi FLAT. AbsolutOK.

AbsolutOK je meni su oni zesci trash... dzaba im sto su jeftini.

Samo ako si na digitalnoj centrali

Ako si na digitalnoj centrali, onda razmisli o novoj ponudi:

www.nasamreza.com

sajt nije najdizajnerski ali je administrator pravi, link je odlican i poluprazan a broj se dobija uvek (sem kad telekom nesto *****e). Inace u pitanju je smin broj.

Pozdrav, Nikola.

E, da uskoro prelazim na ISDN, pa me zanima sta za ISDN preporucujete, da nebude skupo...

Ja preporučujem Beotel, za 500din dobiješ 20 dana. U noćnim (jutarnjim) satima mi je dload išao i do 6.5 KB/s, na dig. centrali. Veza nikad nije ispod 46 kbps.

Verat radi lepo nocu od 2 do 5 recimo super je danju kako kad...

Neo_Matrix je napisao(la):
Vidim da i ptt ima flat, 1000 dinara mesecno

gde si to procitao? ja na sajtu nadjoh samo flat za kablovski, ne za dial-up

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
komad je napisao(la):
link je odlican i poluprazan a broj se dobija uvek (sem kad telekom nesto *****e).

Nikola, pošto se i lično znamo diskusija može i na PM - pristupam vam preko ISDN-a i uvek imam "testerast" transfer - ide ide pa stane :) pa onde opet krene i tako non-stop. Iz razgovora sa još nekim vašim korisnicima vidim da nije samo kod mene tako. Ako je baš sve do Telekoma onda nema pomoći, nego kakve su mogućnosti sa vaše strane da se stanje poboljša?

komad je napisao(la):
Ako si na digitalnoj centrali, onda razmisli o novoj ponudi:

www.nasamreza.com

sajt nije najdizajnerski ali je administrator pravi, link je odlican i poluprazan a broj se dobija uvek (sem kad telekom nesto *****e). Inace u pitanju je smin broj.

Pozdrav, Nikola.

Jeste li sredili "stanje"? Igrali se sa MTU :)?

NHF Meni se iskreno čini da sam bacio pare... :(

Bilo bi lijepo ako je već prazan link da se uključi neka kompresija na SMIN-u.

Ako se sredilo stanje sa protokom onda definitivno najbolji provajder. :d

mojo_jojo je napisao(la):
Jeste li sredili "stanje"? Igrali se sa MTU :)?

NHF Meni se iskreno čini da sam bacio pare... :(

Bilo bi lijepo ako je već prazan link da se uključi neka kompresija na SMIN-u.

Ako se sredilo stanje sa protokom onda definitivno najbolji provajder. :d

Igrali se sa mtu da ali se stanje nije sredilo za neke, a nekima to rai normalno, dok se ja od kuce kacim na maks 3 minuta, jer sam na analognoj. nazalost, nije sve crno-belo, ali se trudimo. Ne zelim da pripisem krivicu drugima, ali se mi trudimo koliko je moguce sa nase strane.

Pozdrav, Nikola.

Ja sam happy sa SCnet-om... jeste malo skuplji (1200din) ali ima odličan konstantan protok (na analognoj centrali) i lako se dobija uvek.

a zashto ljudi ne napishete na kojoj ste centrali, analogna-digitalna ( u BGD i prvih nekoliko cifara) da mozzemo da procenimo, a ne 'dobra mi je veza, protok ovoliki' , a ne kazzete da li ste u centru BGD-a, Pozzarevcu, Kikindi, Velikoj Plani...

ja sam pre nekog vremena ( par dana) uplatio Verat ( 20 sati), jer hoccu da isprobam zbogradi uplaccivanja FLAT-a..
i za divno chudo prva dva dana je vukao dobro ( 5-6KB/s, 40000-44000b/s), ali samo na jednom od brojeva ( svaki dan razlichit)
a onda - ne mozze da se okachi, kad se okachi puca, konekcija do 21600 - ochaj
da li su to problemi o kojima ste pisali, ne znam.. jeste, video sam na shta im lichi zgrada, kopaju na sve strane;] mozzda su neshto precvikali gde ne treba;););)

podaci: *centrala digitalna ( stariji tip, mislim Axe, ako ne greshim) Bgd-Zemun, 19xxxx
*modem US Robotics Courier V.Everything 56K ext. ( zver, ali ne tako mala;))

pozdrav

Poslednja izmena:
Vrh Dno