Šta je novo?

flat rate

brank0

Čuven
Učlanjen(a)
13.07.2000
Poena
645
Da li uzeti flat rate kod Tehnicoma (1700din), Verata (1300din) ili kod YUBC-a (2300din)?!? Ili kod nekog cetvrtog?

Stalin je napisao(la):
Da li uzeti flat rate kod Tehnicoma (1700din), Verata (1300din) ili kod YUBC-a (2300din)?!? Ili kod nekog cetvrtog?

Kod verata je 1800din flat.

ako imas malo vise novca,yubc definitivno,najbrzi su plus od uvodjenja ovih novih linija moze u bilo koje doba dana da se dobije veza vrlo brzo

Od Absoluta ja nisam video goreg provajdera ,bolje mi radi akademska

Znas li ti onu staru, cini mi se englesku, poslovicu: "Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari" ? :p E pa to ti je ovde slucaj...

Mada, istina zavisi za sta ti tacno treba flat. Ako je npr. samo da budes stalno ili sto je moguce duze on-line radi neke komunikacije tipa nadgledanja nekih podataka ili proveravanje i slanje mail-a iz minuta u minut ili sl. onda mogu i ovi jeftiniji provajderi.

Ako ti medjutim treba za surf i download, ostali su toliko dramaticno sporiji od YUBC-a da ces mnogo vise vremena biti na vezi i racun za telefon ce ti biti toliko veci da ce krajnja cena (flat+impulsi Telekoma) da bude ustvari mnogo veca...

Evo ja cu da predlozim jednog provajdera, pljujte me ali moram :)
Imam PTT flat i potpuno sam zadovoljan....ne znam koliko je para poshto ga nisam platio:), ali sudeci po tome da je "u satima" najjeftiniji, flat ne moze da bude skup...vrlo lepo radi, i ne dobija se tako teshko ni u shpicu...podrazumevam tonsku, ne znam kako je na pulsnoj..inache imam analognu centralu da ne bude zabune :)

Ja sam na Veratu, vec skoro 2 godine. I nemam primedbi. Relativno OK odnos cena - kvalitet. Veza se dobija uglavnom iz prve (ja sam analognom centralom, d/l ide ~4kb/s, kako li je sa digitalnim... :( )
YUBC sam iz vishe izvora cuo da je dobar.. ali nisam se lichno uverio, pa necu dalje da komentarisem. Za AbsolutOk se slazem, da su loshi.. kol'ko para tol'ko muzike. Nakupili su dosta usera zbog relativno niske cene (dok je bio 900) a kvalitet nije na tom nivou... Josh i za Tehnikom. pre Verata sam bio na Tehnikomu.. jedna rech.. uzas !!! Pazi kad sam redovno sat vremena pokusavao da se konektujem.. Sad su se kao popravili, ali ne verujem da se to toliko promenilo.
U svakom slucaju, glas za Verat.

Takodje, jos jedan glas za Verat (oko godinu i po koriscenja).

Verat sam koristio dosta, ali daylight flat rezim.

Odlicni su za te pare.

YUBC je uvek bio najbolji, ali dobijanje veze uzas. Mada eto cujem da su uveli jos ulaznih linija.....

driver je napisao(la):
Evo ja cu da predlozim jednog provajdera, pljujte me ali moram :)
Imam PTT flat i potpuno sam zadovoljan....ne znam koliko je para poshto ga nisam platio:), ali sudeci po tome da je "u satima" najjeftiniji, flat ne moze da bude skup...vrlo lepo radi, i ne dobija se tako teshko ni u shpicu...podrazumevam tonsku, ne znam kako je na pulsnoj..inache imam analognu centralu da ne bude zabune :)

Koliko je meni poznato PTT nema flat tarifu, a sta si ti isceprkao to niko ne zna :D

Pozdrav.

Odluka doneta...YUBC. Sto se tice dobijanja veze, iz prve uvek, bez obzira na doba dana ili noci + odlicno radi. Ovo sam probao naravno sa nalogom od ortaka.
Utisci o flatu za koji dan.

Stalin je napisao(la):
Odluka doneta...YUBC. Sto se tice dobijanja veze, iz prve uvek, bez obzira na doba dana ili noci + odlicno radi. Ovo sam probao naravno sa nalogom od ortaka.
Utisci o flatu za koji dan.

Staline Staline :) Uzmi flat wireless kod Verata za samo 3000 dinara (64 kbits) a mozes da razmislis i da ga uvedes u Deus :) Lepo bi bilo da se od kuce nakacim na neki deusow wc3 server :) U subotu idem kod Tesle na njegov soljiter da kacim baznu stanicu :)

Nazad
Vrh Dno