byMaX je napisao(la):Jedno pitanje - ima li taj ABSOLUTOK Flatrate za ISDN....?
Trig je napisao(la):AbsolutOK www.absolutok.net (najbolji koji sam ja ikada video, mada je malo losija stabilnost, znaci ima perioda po sat-dva, ili cak ceo dan, mada je ovo zaista retko, kada se nekako zaglupi i ili jadno radi ili uopste ne radi, sto ne predstavlja problem, sacekas malo i bude opet super, perfektan dl, konstantnost transfera, ping 200-300-400, i nikad mi u zivotu nije bio zauzet, 30dm)
Trig je napisao(la):Tehnicom (prilicno ok, stabilna veza, odlican download, katastrofalan ping >600ms, katastrofa dobiti uvece posle 9, 35dm mesec)
Verat (super, stabilna veza, odlican download, super ping 200-300-400 u najgorim trenutcima, NEMOGUCE dobiti uvece, 1300din)
AbsolutOK www.absolutok.net (najbolji koji sam ja ikada video, mada je malo losija stabilnost, znaci ima perioda po sat-dva, ili cak ceo dan, mada je ovo zaista retko, kada se nekako zaglupi i ili jadno radi ili uopste ne radi, sto ne predstavlja problem, sacekas malo i bude opet super, perfektan dl, konstantnost transfera, ping 200-300-400, i nikad mi u zivotu nije bio zauzet, 30dm)
YUBC (ovo je nekada bio odlican provider, verujem da je i sada, no further info) , 2000din, mnogo, zato ga nisam ni probao skoro)
SCnet (ok provider, nista specijalno, koristio sam ga par puta i super je islo, 2200din, nema smisla)
Mozda ima jos neki, ali meni je nekako promakao
Jedini problem moze da ti predstavlja tvoja centrala, 57, zeleznik ako ne gresim, i to ona velika glavna posta, jako losa iskustva sam imao sa njom, jedino sam na eunet uspevao da se konektujem, i na telefone nekih firmi, a sa ostalim providerima nije ni mogla da se ostvari veza, medju njima i tehnicom..
Nadam se da te ovo nece ubedacitia znam da moze i kako izgleda.
Evo bas me nije mrzelo da se iskucam
pozdrav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari