Šta je novo?

Flat Out

Invader

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
349
Bolju voznju nisam u skorije vreme igrao!
Najbolja stvar je to sto ima real demage automobila, kad se skucas u drvo cao ti :) Svaki deo auto moze da se osteti(padne pandera na auto ulubi krov) i svaki objekat na stazi moze da se srusi ili pomeri sem drveca i celicnih ograda. Posebno zanimljiv deo igre(mini omeljeni) je Destruction Derby gde se sudarate sa drugim automobilima u areni i pobedjuje onaj ko ostene poslednji.
Auto koji na pocetku izaberete moze da se unapredjuje ali samo perfomance deo (Engine,Suspension,tires...) Onaj ko nije probao ovi igru nezna sta propusta, svakome bi je toplo preporucio :)

po meni najjaca arkadna voznja posle 1nsane-a...

pod obavezno!

Ja goru voznju nisam probao. Upravljanje je toliko vestacko da me je odmah odvratilo od igranja. Verujem da je koncept dobar, ali ja sam probao dve trke i odustao sa mislju da goru voznju nisam probao.

Laza je napisao(la):
Ja goru voznju nisam probao. Upravljanje je toliko vestacko da me je odmah odvratilo od igranja. Verujem da je koncept dobar, ali ja sam probao dve trke i odustao sa mislju da goru voznju nisam probao.

Apsolutno se slazem sa ovim misljenjem.Upravljanje je toliko ocajno uradjeno da je to neverovatno.Prvo sam mislio da je do automobila,ali sam probao sa svih 5 automobila koliko je na pocetku otkljucano i svi su isti (ocajni).Jedina svetla tacka u igri je takmicenje u skokovima (long i high jump),ali samo na kratko,posto brzo smori.

Koliko diskova je igra?

P.S. Shta je to 'pandera' ? :d

Dolazi na 2 CD-a.

Auto losije radi ako ga vise ostetis,znaci ima otezano skretanje.Kakvo vestacko upravljanje!!! Igrao sam sam sve voznje do sad(skoro sve) i nema neke razlike od ostalih, trka ko trka

ma i nije poenta u upravljanju vec u lomljavini tako da neznam zasto bi se neko u igri ovog tipa zalio na upravljanje.

cebactokpatop je napisao(la):
ma i nije poenta u upravljanju vec u lomljavini tako da neznam zasto bi se neko u igri ovog tipa zalio na upravljanje.

e bas tako :) mislim ko shisha kakvo je upravljanje u high jump-u?
staze jesu teshke dok se ne uhodash.
ortak i ja smo igrali bonus 3 sata... high jump rekord 118m :)

Cekaj, zasto su onda uopste ubacivali trke i automobile ako nije bitno urpavljanje. Koliko ja znam cilj svake trke je stici prvi. Verujem da su destruction derby i skokovi mnogo interesantniji, ali onda su trebali da izbace trke i da igru nazovu destruction derby III.

chachkalica je napisao(la):
e bas tako :) mislim ko shisha kakvo je upravljanje u high jump-u?
staze jesu teshke dok se ne uhodash.
ortak i ja smo igrali bonus 3 sata... high jump rekord 118m :)

Igra je solidno odradjena, meni se svidja. HIGH JUMP record 308m.
destruction derby nisam presao jedino.

Ja Destruction Derby igram svaki dan po 10-15 puta, brz nacin da zaradis pare za delove :D

P.S. Shta je to 'pandera' ?
Ovaj htedoh da napisem "bandera" :type:

BTW

U cemu je razlika izmedju k***a i windows-a.
Nema razlike, oboje padnu kada ti najvise trebaju. ,)

LOL!! :d

Ja ga igram na ps2 i upravljanje je odlichno, retko za arkadnu voznju, i slazem se da je pored Insane najbolja arkadna-tucha:) voznja...
Chudi me da niko nije pomenuo skok u vis, dalj, obaranje chunjeva itd :)
Meni je to najinteresantniji deo igre, pogotovo kad dodje neko drushtvo :)

U svakom slucaju mozete ustedeti pare igrajuci pikado sa komsijom,kod kuce!!!

Jel igra neko FlatOut?

simpaticna destruction derby voznja :)
sa starim americkim kolima, ali interesantno ima dosta interaktivnosti sa okolinom, imam utisak da se sve moze srusiti, otkinuti, probiti.... sto utice na druge vozace :)
ima raznih nacina da zgrnete pare u igri (treba vam za upgrade) trkama ili stunt mode! tu mi je najinteresantniji mod kada treba da zaletite auto i vozaca (sebe) da izbacite kroz soferku i da ga bacite sto vise u vis ili sto dalje u dalj :)
p.s.
zaboravih da kazem da ima jako mlogo burica i da se realno ponasaju kada se spucate u njih :)

Poslednja izmena:
ToxiC je napisao(la):
treba da zaletite auto i vozaca (sebe) da izbacite kroz soferku i da ga bacite sto vise u vis ili sto dalje u dalj :)

:d

Igra je totalno loodilo, takva makljaza da je to strasno... Upravljanje je sjajno, o damage-u da ne pricam. Plus sto je i zvuk ostecenja super odradjen, ma odlicna igra, jedino sto kratko traje.

Igra je sjajna, samo me zanima da li je neko imao problema sa g-forcom i ovom igrom?
Posto ortak kad ukljuci igru i posle par minuta voznje restartuje mu se racunar,ali samo u toj igri sve ostalo mu radi ok :trust:

Btw presao sam igru i outro je extra :smoke:

Imam GForce 4 Ti4200, i igra radi OK.

Nisam nešto oduševljen, brzo postaje dosadna.

Burnout 3 Takedown je mnogo bolja igra, daleko najbolja arkadna vožnja prošle godine na svim izborima. Šteta što je nema za PC.

Invader je napisao(la):
Igra je sjajna, samo me zanima da li je neko imao problema sa g-forcom i ovom igrom?
Posto ortak kad ukljuci igru i posle par minuta voznje restartuje mu se racunar,ali samo u toj igri sve ostalo mu radi ok :trust:

Btw presao sam igru i outro je extra :smoke:
Sta ces cista piraterija. Mene zeza RB... nece pa nece, a sve ostalo sljaka li sljaka :)
Kod burazera jos nekako i hoce, ali samo ako ne prekida one uvodne trenutke inace zavrsi na desktopu. Mora biti da imam neku usr*nu verziju....

Izgleda da opet neki crvi ulaze u win, meni cesto puca explorer pri banalnim operacijama tipa zatvaranje nekog windowa, a izbacivanje u desktop mi je postala cesta pojava u Vampire - The Masquerade-u cak mi se jednom restartovao racunar dok sam igrao Diablo II, znaci sve neki besmisleni bagovi

Kod mene nije do crva i virusa. Odstranio sam modem, fizicki :D
Bice da cu morati da nadjem neku ispravnu verziju posto ova j*de g*vna na jos jednoj masini :wall:

Kakvi su smarachi ovi sto im se ne svidja igra. Kao loshe upravljanje i fizika, a igraju NFSU. Tragedija. Zabavniju trku nikad nisam igrao. Dovoljno dobra arkadna fizika (proklizavanje, suspension, damage model), odlicne staze, dosta modova igre, ragdoll za vozacha :D, unapredjenje kola, career mod i mnogo staza... NFSU necu ni da komentarisem. Bljutav je kao i najveci broj naslova iz EA (cast izuzecima).

Da li je neko probao multyplayer, smo cu reci da nije zanimljivo pobediti i ostaviti protivnika iza sebe, nego ga sto vise skrsiti i razoriti :D

Ko voli arkadnu voznju treba da uzme PS2 i GTA4. Od toga nema nista bolje, to je vrh. Tragedija je samo sto nema nista sto je makar blizu...
Ko tako postupi igrace se jedno 3 godine i nece mu dosaditi jer je sve sjajno. Ne treba uopste da baca vreme na NFSU, Flatout i ostale skaradne naslove.

byMaX je napisao(la):
Kakvi su smarachi ovi sto im se ne svidja igra. Kao loshe upravljanje i fizika, a igraju NFSU. Tragedija. Zabavniju trku nikad nisam igrao. Dovoljno dobra arkadna fizika (proklizavanje, suspension, damage model), odlicne staze, dosta modova igre, ragdoll za vozacha :D, unapredjenje kola, career mod i mnogo staza... NFSU necu ni da komentarisem. Bljutav je kao i najveci broj naslova iz EA (cast izuzecima).

cheers

Igrica je nikad ludja nikad bolja nikad vec demolition. Najsladje mi je da pozim u kontra sveru i da rokam sve zivo i mrtvo :) Odlicna igrica za ubijanje vremena i dosade. ( i ubijanje drugih vozaca)

GoranM je napisao(la):
Sta ces cista piraterija. Mene zeza RB... nece pa nece, a sve ostalo sljaka li sljaka :)
Kod burazera jos nekako i hoce, ali samo ako ne prekida one uvodne trenutke inace zavrsi na desktopu. Mora biti da imam neku usr*nu verziju....

Imao sam isti problem. Skini - Richard Burns Rally 1.02 Patch, i nece biti problema. :wave:

igra ko igra zabavna je u pocetku, presao za dan-dva uninstall idemo dalje...

Vrh Dno