Šta je novo?

Flat DialUp kod koga

Ja sam do skoro (dok nisam uveo adsl :) ) koristio Beotel i B92 flat i mogu ti reci da sam sa oba bio veoma zadovoljan. I jedan i drugi flat ispadnu oko 700 dinara mesecno. E sad, kod Beotela mozes da uplatis na 20, 60 ili 90 dana a kod B92 moze i na 30. Mozda nije lose da uzmes b92 posto postoji veca verovatnoca da neki username koji zelis nije zauzet (buduci da oni kao internet provajder rade relativno kratko).

Poslednja izmena:
Verat.Net. Iznos: 690 dinara. Veza ( na novoj centrali 70% konekcija - 54.2). ;)

Ja bih ti preporucio sezam.Ako odes uskadarski platic 760 dinara.A ako te mrzi mozes na kiosku da kupis za 850.Ja sam koristio dok nisam presao na adsl

pozdrav

Dosta toga zavisi u kom si kraju grada, zato je najbolje da pitas nekog iz komsiluka.

-Nenad- je napisao(la):
Dosta toga zavisi u kom si kraju grada, zato je najbolje da pitas nekog iz komsiluka.

I ja mislim da je to jedino bitno za dialup... Negde bolje radi ovaj a negde onaj provajder...A cene su svuda slične...

Ja sam koristio Neobee Beenight paket, imas flat od 19h-7h ujutro ceo mesec za 500 dinara. Isplati se jer ti posle 21h ide jeftina tarifa, tako da neces preko dana praviti vece racune, a i net ide bolje nocu ma sta koristili (posle 2h)!

Mada imas i za 630 kod B92, ali u Domu Omladine na drugom spratu.

Serbianboss je napisao(la):
Ja bih ti preporucio sezam.Ako odes uskadarski platic 760 dinara.A ako te mrzi mozes na kiosku da kupis za 850.Ja sam koristio dok nisam presao na adsl

pozdrav
A to je cena + lokalni poziv?

1 sat u jacoj tarifi ~11 din, a u slabijoj ~5.5 din.
Ako bi mesec dana bio neprekidno na telefonu racun bi bio ~6000 din.

Dakle, 5 sati tokom noci izadje 30 dindzi!

Ovde u NS, ima flat kod BlueNet-a za 350 din (420 sa PDV). Kod mene je download na digitalnoj centrali isao preko DAP-a i do 6-7Kb/s. Mislim da u Beogradu nemaju predstavnistvo, ali vredi pronjuskati :)
Pozdrav

Ja sam prosle godine sedam meseci koristio Sezam Flat preko smina i bio sam izuzetno zadovoljan. Koristio bi ga i dalje da nisam presao na kabl.

Sezam.

Beotel.net 500din(20dana) na najblizem kiosku+ 300-400din telefon.Bez zauzeca stabilan protok od , bar kod mene , 54,6Kbps.Ali ako si na staroj centrali veruj mi da ti je sve jedno , uzmi najjeftiniji .

Cisto poredjenja radi, Ja uplacujem 50 sati kod Verat.net-a, u Kragujevcu to kosta
555 din. + ptt troskovi naravno, a traje mi 1,5 mesec do 2 meseca !!!

Ja sam svojevremeno bio zadovoljan sa B92 flat-om, od 700 dinara, 50 dinara registracija.

IcecreamMan je napisao(la):
Cisto poredjenja radi, Ja uplacujem 50 sati kod Verat.net-a, u Kragujevcu to kosta
555 din. + ptt troskovi naravno, a traje mi 1,5 mesec do 2 meseca !!!

i ja to isto koristim, mislim da je najisplativija varijanta, naravno ako ne planiras da se manijacis po net-u po 5 sati dnevno

Corey je napisao(la):
Šta mislite o YUBC-u?
Sve najbolje. Osim ako nisu isključili kompresiju podataka, jer onda nisu ništa više posebni od drugih...

Nazad
Vrh Dno