Šta je novo?

flat dial up - 350 din

ravni

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2002
Poena
619
Kao sto pise. Pitam se da li ce sledeci ovu tendenciju neko ponuditi i internet za besplatno :smoke:

U pitanju je www.bluenet.co.yu, oglasavaju se od pre par dana, to im je jedina usluga koju imaju i nemaju SMIN - samo za novosadjane

Pozdrav,

Pa u mnogim zemljama je dial-up za dz.

ravni je napisao(la):
Kao sto pise. Pitam se da li ce sledeci ovu tendenciju neko ponuditi i internet za besplatno :smoke:

U pitanju je www.bluenet.co.yu, oglasavaju se od pre par dana, to im je jedina usluga koju imaju i nemaju SMIN - samo za novosadjane

Pozdrav,
bedak shto je samo za ns

ne ochekujte previshe za 350 kinti :)

prvi put sad vidim ovo, treba probati jer nije puno para a vredece sigurno dok se ne procuje...

Mare je napisao(la):
Pa u mnogim zemljama je dial-up za dz.
а у којим то? не рачунамо академску мрежу!!!

Da, bilo bi lepo znati nesto vise o tome: kakav im je link? Da li je stabilna veza? Ima li veze iz kog dela grada pozivas (resp. centrale, ako su obe digitalne recimo)? Ta cena nekako budi sumnju... ali ajde ako je tako probacu u ponedeljak pa ako niko ne javi cucete od mene kako vozi.

Steta sto ni link ka sajtu ne radi.....kakav li je tek link ka NETu ;)

Nadajmo se najboljem :)

Srbin do jaja je napisao(la):
Maltene sam siguran za Maleziju, a ima i drugih zemalja citao sam ovde od ljudi koji zive tamo mislim da je svedska ili tako nesto mada ne bi trebalo da bude retkost, uglavnom vlada u tim zemljama na taj nacin pomaze razvoj tehnologije itd.

jel probao neko onda? i gde je ta stražilovksa, preobaću ja, baš mi treba jefitnog vremena jer verat ne uplaćujem više :mad:

To ti je ona nova zgrada kod urbisa gde se placaju komunalije. Sam lokal blueneta je preko puta kafica harmonija.

Srbin do jaja je napisao(la):

AOL je free.

u kanadi se u comp radnjama besplatno uzima paketic u kome dobijash aopen modem i aol free account....skroz free, a s obzirom da je lokalni poziv tamo besplatan , dial up je skroz free....konkretno govorim o torontu...a btw dok sam bio tamo placao sam t1 - 40$ CDN mesechno. shto govori o smehoci srbije "_"

kUdtiHaEX je napisao(la):

ma AOL ima tu promociju da ti je prvih 1025 sati besplatno. inace AOL se placa bre. lokalni pozivi jesu besplatni u americi ali ne svugde!

Ja bio i platio,ljubazno NEUKO osoblje...Fora je da je otvaranje naloga 350 din ! i 350 din je za mesec dana, dosta dobro radi meni je bolji od neobee...e sad dokle ?? nemam pojma.skidam drajvere lapica mi se ne gasi,a i web radi OK .pozdrav s BLUENET :)

RATNIK je napisao(la):
Ja bio i platio,ljubazno NEUKO osoblje...Fora je da je otvaranje naloga 350 din ! i 350 din je za mesec dana, dosta dobro radi meni je bolji od neobee...e sad dokle ?? nemam pojma.skidam drajvere lapica mi se ne gasi,a i web radi OK .pozdrav s BLUENET :)

radice oni sigurno neko vreme dobro a onda ce da se zagusi kao i svi drugi...
koja im je to fora sa placanjem, znaci li to da ce te sad svaki sledeci mesec kostati 350?

Poslednja izmena:
Ser_Zile je napisao(la):
radice oni sigurno neko vreme dobro a onda ce da se zagusi kao i svi drugi...
koja im je to fora sa placanjem, znaci li to da ce te sad svaki sledeci mesec kostati 350?
jock :D svaki sledeci duplo :D

Evo kod mene radi identicno kao i neobee. Posle mesec dana doplacujes samo mesecnu pretplatu - 350 din.

Da prvi put sam roknuo ukupno 700 din za otvaranje naloga i mesec dana koriscenja tj do 1 maja....a naredni mesec 350 din......

ne znam kako vama ali ja sam od 9 sati logovan :) i jos nije ni jednom pukla veza ili se zagusila ! znam da ce to biti sve dok raja ne navali .... modemom sam vukao 4.4k/sec ali je to trajalo pola sata :)

Je si li se vise otkacio?! :) Evo meni sada bas i nece tako kao juce... !

:)

ko ti je kriv sto si na staroj centrali pa ti puca veza...
Znaci ko ima novu centralu slobodno neka uplati :)

Samo se bojim koliko cu imati telefonskog racuna :banana:

Ma, salim se. Mozda je kod mene problem to sto sam iz Backog Petrovca a ne iz NS :) Inace digit. centrala i radi sasvim ok. U svakom slucaju za preporuku (zasad).

Nazad
Vrh Dno