Šta je novo?

Flat Beocity

Bojan

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Uplatio sam flat kod Beocity. Prvi put je 440 din., a kasnije po 500. Ali ima jedan problem. Jedini pristupni broj je 042 i zbog toga ne mogu da se konektujem na vise od 16 kbps. Jel neko ima neko resenje?

kako se konektujes sa drugim provajderima? da li mozda imas PCM na tvom broju telefona (PCM - nesto sto deli tvoji liniju na vise)? jesi li probao sa nekim drugim brojem telefona sem SMIN-a...?

Nazalost Beocity ima pristupne brojeve samo sa smina, pa se onima koji imaju analognu centralu ne isplati da ga uzimaju, jer je veza katastrofa (sa Karaburme ne moze ni da se dobije)

Da, ima samo smin. Ja imam analognu centralu (N. Bgd), ali uspevam ponekad da se konektujem do 32 kbps.

Pa dobro ne moras da nam nabijas komplekse!!! :)

Nije trebalo da zvuci kao da '' ja imam najveci '', e sad sta da radimo sto je ipak tako ispalo :D

Mmeni je na Dorćolu poludigitalnoj metakAnti kačenje max. 24kbs.
Na veratu i b92 se kačim od 40 do 44kbs.

Ja se iz Vrsca sa najbudjavije moguce centrale (za koji mesec me prebacuju na novu digitalnu:)) kacim na NeoBEE SMIN na u 33600 sa externim Elsa 33600 modemom.

A iz NS-a na digitalnoj centrali i sa externim Elsa 56k modemom, retko kad se zakacim na vise od 48k.

Evo sad sam pogledao i samo 31.2k

Ajde onda i ja, na beocity se kacim ili na 52 ili 54kbps :D

Ako mi za mesec dana uvedu digitalnu kao što obećaše, odoh ja kod njih. Preko leta su imali probleme ali su kao nagradu za strpljenje korisnicima dali 7 dana gratis. U najmanju ruku korktan potez, obzirom na zemlju u kojoj živimo.

Bojan je napisao(la):
Uplatio sam flat kod Beocity. Prvi put je 440 din., a kasnije po 500. Ali ima jedan problem. Jedini pristupni broj je 042 i zbog toga ne mogu da se konektujem na vise od 16 kbps. Jel neko ima neko resenje?
predji na drugog provajdera ili uplati ISDN

Nazad
Vrh Dno