Šta je novo?

FlaskMPEG, XMPEG, DVD Ripper problem

• Začetnik teme Začetnik teme ubojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ubojan

Čuven
Učlanjen(a)
27.03.2002
Poena
619
Dakle kada hocu u pomenutim programima da kompresujem kopiran DVD(pomocu DVD Decryptera) na HDD-u, u bilo XVID ili DivX, svaki od pomenutih programa (probao sam sa jos nekoliko) se zamrzava. Nikako ne mogu da dovrsim posao do kraja. Pomocu raznih programa i kodeka i podesavanja karakteristika kompresije - rezultat isti! Nema veze da li u pozadini radim nesto drugo na kompu ili ga ostavim da kompresuje na miru. Sta to moze da bude? :trust:

mani doticne programe, uzmi autogordianknot...
zamrzavanje malo bolje objasni? jel moguce da ti se pregreje masina, ili ti je recimo losa memorija... po meni je kompresovanje divx-a dosta dobra provera ispravnosti masine, a i kulera...

Sto se tice stabilnosti iako kompjuter koristim prvenstveno za igre (Doom3,...) veoma retko se desava da se zaglavi, zamrzne ili restartuje. Dosada je sve ostalo islo glatko, nekoliko puta je bio ukljucen i danima bez prestanka i sve je OK. Sto se tice "zamrzavanja": oznacim fajl koji hocu da kompresujem, podesim kodek, i startujem kompresiju i posle 5-10 min program je Not Responding, eventualno u zavisnosti od programa koji sam koristio se javi poruka tipa: doslo je do greske pri kompresiji ili proverite da li upravo koristite output fajl (koji se upravo stvara)...
A da li sa programom koji si pomenuo mora da se instalira GK pack sa kodecima jer sam svojevremeno morao da reinstaliram Win jer je zeznuo ostale, pa sam imao velikih problema pri gledanju DivX filmova i capture-ovanja sa TV kartice u DivX kodek...

Moj savet je da nikad nikakav pack ne instaliras, osim rippacka....
treba ti sledece:
avisynth (mislim da stize u rippacku)
xvid (skines nov sa sajta ako hoces...)
divx (preporucujem 5.05)
ostatak stize uz autogk

Nazad
Vrh Dno