Ovako, idi na search pa nadji moj tred "modovanje u firegl". Tu ces naci modifikovane drivere pomocu kojih ce ti kartica raditi kao firegl (u mom slucaju t2, odnosno modovo sam 9600 pro). Sto se tice flesha, ja kod sebe imam bios za 9600pro, ali ti nisi naveo koji ati imas, tako da ponovo udari search, pa potrazi, secam se da je neko sa foruma dao link za sajt gde postoje modovani biosi. A posle ti samo ostaje da ubacis novi bios pomocu programa za fleshovanje, a posto me mrzi da ti obijasnjavam kako da fleshujes, udari ponovo search (ala sam dosadan 🙂 ) pa imas sto puta opisan proces fleshovanja.
Sto se tice dobitka, CAD ne koristim, ali mi MAX radi 2-3 puta brze!!! Ali za divno cudo sa modovanim driverima su mi radile i vecina igrica (osim gc2) pa sam malo cackao i uspeo da bez ikakvog programa preverim sistem i ubacim originalne drivere od firegl ali BEZ control panela, ali su mi zato sve igre radile +MAX 3x brze!
Pa ti je moja preporuka da probas modovanje drivera, pa ako ti odgovara, onda flesh!