Šta je novo?

Flashovanje Nokie

Del Boy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
319
Moze li mi neko reci sta mi je sve potrebno od programa za flashovanje nokie 6510? dobro bi dosao i neki link sa svim tim stvarcicama.. :cigar:

Treba ti Tornado box - oko 150 evra, server sa koga ces da skines softver - kredit recimo 100 evra za godinu dana koriscenja servera ili 10 po flesh-u i dobro znanje tog posla da ne ubijes telefon!Ako imas tolike pare za sve to,sto nosis 6510? :)
Pozdrav ,)

CCC kupis tornado - dobijes support. Inache mozes da pravis flesher za taj telefon ali je cimanje veliko.
Ili druga varijanta odes u servis.
Pozdrav

Moras naci majstora sa dobrom opremom, a cak i tad moguca su ostecenja telefona....

Ma ne nosim ja 6510,nego mi doso pod ruku a prethodni vlasnik mu menjao security cod...pa ne moze ni da se koristi..a sifru niko nezna.. Pozdrav

Program Logomanager je mogao da vidi security code, kod starijih telefona, pa probaj ako imas data kabal.
Default security code za nokie je 12345

Ma to bar nije problem, samo je imei tog telefona potreban i dobijes kod :) Naravno za jedno pivo :)

Ima mnogo programa koji lako provaljuju kod telefona, samo ti treba kabel da se se povezes sa kompom.

vukovic1979 je napisao(la):
od mene dobijes gajbu piva ako mi nadjes security code...:)
Posalji imei na PM

vanobitus je napisao(la):
Ima mnogo programa koji lako provaljuju kod telefona, samo ti treba kabel da se se povezes sa kompom.

Postoji cak i programcic za Symbian koji "provaljuje" Master Code na DCT3 i DCT4 Nokijama :-devil-:
poz

CCCC marek :wall:
Sto li ti onda proizvodjac automobila ne isporucuje besplatno gume i delove za auto"vo vjeki,vjekov"?Kupis Tornado i dobijes opremu i naravno nesto od softvera a ostalo dobijes za kes kako koji model i softver izadje,krekuje se i postavlja na server ali prvo"platis pa se klatis"!
Ako je stavio security code i"nezna"koji je onda su velike sanse da si uzeo kraden telefon koji je preko mreze moguce naci,jos ako je ukraden pri tezem krivicnom delu... moze murija da te zvrcne!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno