Šta je novo?

FlashGet Tweak!

deka

Čuven
Učlanjen(a)
19.04.2003
Poena
619
Ako ovo spada u w4rez, molim moderatore da obrisu ovaj tred bez sankcija ;) , ali mislim da je fora toliko dobra a + i prosta da zavredjuje paznju!

Da li vam se desavalo da nadjete neki fajl za download ali da vam javlja da je forbiden, bla, bla...
Kada FG otvori prozor sa pitanjem gde da snimi fajl i ostalo, u polje referrer umesto ponudjenog linka, upisete pocetak iz pravog linka

i u ogromnom broju slucajeva RADI!

DA DA to su te banalne stvari koje život znače. Well done. well done.

1. Ovo uopste nije W4R3Z :)
2. Mnogo dobra fora, nisam znao za ovo :wave:

ovo sto si napisao, mogucnost da dl-uje streamovane multimedia fajlove(audio/video) i batch dl su neki od osnovnih razloga sto koristim fg godinama.

jel zna neko za neki drugi program koji to moze?

Err, da ne otvaram novu temu... Jel sadrzhi FG spyware?

delacroix je napisao(la):
Err, da ne otvaram novu temu... Jel sadrzhi FG spyware?

Ne koliko ja znam, a koristim ga bukvalno godinama. Na kraju krajeva, to je komercijalan program :wave:

FG ima samo dosadne reklame ako ga ne registrujes :S:

ZoNi je napisao(la):
evo pogledah ga. i sta znam, cini se da je sve tu, al nije neko vizuelno poboljsanje. nadao sam se da ce imati malo napredniji batch dl od fg-a...

koje su ustvari njegove prednosti u odnosu na fg?

ZoNi je napisao(la):
hm... relativno kratko vreme sam koristio FG, ali nikada nisam video da je neki fajl "forbiden" ili bilo sta slicno... niti sam to video sa bilo kojim drugim d/l programom...

Da je neki fajl forbiden ili ne, nema veze sa FG! Konkretno, nasao sam par albuma mp3 koje nikako nisam mogao da skinem jer trazi registraciju bla bla... ni sa drugim download manager-ima, ni sa save target as... a sada sam progledao :banana:

deka je napisao(la):
Da je neki fajl forbiden ili ne, nema veze sa FG! Konkretno, nasao sam par albuma mp3 koje nikako nisam mogao da skinem jer trazi registraciju bla bla... ni sa drugim download manager-ima, ni sa save target as... a sada sam progledao :banana:
znam da nema veze sa FG :)

daj mi neki takav link, da proverim (na PM, ako nije za javnos')

@ Bahati: ne znam koje su mu prednosti :)

Nazad
Vrh Dno