Šta je novo?

FlashGet Schedule - kako?

twister

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
660
Kako da nateram FlashGet da startuje i zaustavi skidanje u isto vreme? Ili da bar startuje?
Sve sto sam isprobao do sada nije radilo. Ponestalo mi ideja. :)
Zna li neko?

Ne znam sta si ti isprobavao,ali ta opcija radi i to ovako:
Tools>Options>Schedule>Tu biras kad zelis da ti krene Dl i kad da stane-ili pojedinacno,samo da krene racimo(cekiraj sve dane u nedelji,naravno(po default-u su svi cekirani),ako nisu oznaceni uradi to obavezno)

Kad zavrsis gore navedeno oznacis fajlove koje zelis da stavis pod Schedule pa ides:
Jobs>Schedule.....i to provereno radi u ver.1.73
Probaj,trebalo bi da bude kao sto sam objasnio.
Pozdrav.:wave:

E i ja sam se ubio trazeci gde se taj schedule nalazi i nisam bio uspeo da ga nadjem pa sam odustao od istog programa. To je izuzetno dobro resio reget, gde za svaki download mozes da postavih schedule.

Hvala EM2000 na odgovoru.
Sve sto si opisao sam vec radio osim sto na kraju nisam isao na Jobs->Schedule vec sam kliknuo desnim tasterom na obelezene file-ove i izabrao iz menija Schedule.
Probacu i ovo sto si ti napisao.

Biras za svaki fajl pojedinacno kad da krene (properties), a mozes i default da promenis:

A reci mi kako mogu da namestim da jedan file skida npr u 5.00 a sledeci u 9.00 h?

A sta ce ti to?
Namestis u opcijama Max simultaneous jobs na 1, ubacis ih sve i onda idu jedan po jedan.

ps. Ako je sada npr. 14.29, cetvrtak, a u schedule podeseno da krece cetvrtkom (ili svim danima) u 13.00 onda ce krenuti odmah jer je vreme vec proslo, mozda zato twisteru ne polazi za rukom.

Nazad
Vrh Dno