Šta je novo?

FlashGet-pitanje za iskusne

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Kako naterati Flashget da automatski pocne download, znaci da klikom na download link, sam pocne download, kao sto to radi DAP. Iako sam ga instalirao, stavio browser monitor, evek mi se otvara windowsov download.

Koji browser, pretpostavljam IE?
Jesi li odradio options/tools/monitor i sve što tamo treba?

da IE je u pitanju. Mislim da jesam,

E, sad ce ti se javiti Zoni i reci da instaliras MyiE2, jer on ima tu opciju (a to je inace, odlican ideja).
Ali evo kako bi mogao mozda, bar privremeno, da resis problem: desni klik na link, i tu imas "Download using FlashGet"

Tools->Options->Monitor->Browser Clicks->Internet Explorer->Method 2
Ako nece M2 probaj sa M1...

NTC je napisao(la):
Slazem se sa onim sto je Crni napisao, s tim da sam juce skinuo v1.5 koji po meni mnogo normalnije radi nego 1.4 ili stariji. Vredi probati...
Meni radi isto, ali mi nedostaju one crvene i plave kuglice :S:

A da li neko mozda zna kako da nastavim isti download na drugoj masini?
Na primer:
Pocnem da skidam fajl od 20 MB kuci. Skinem od toga 10, i snimim na CD, odnesem kod drugara i on nastavi jos 10.

GetRight je ovo mogao da uradi.

grozda je napisao(la):
Na primer:
Pocnem da skidam fajl od 20 MB kuci. Skinem od toga 10, i snimim na CD, odnesem kod drugara i on nastavi jos 10.

Nisam probao, ali pokusaj sa Save_Database/Merge_Database uz naravno kopiranje fajlova koje skidas...

grozda je napisao(la):
Na primer:

Mozes zlobodno preko "Import Broken Downloads".

Nazad
Vrh Dno