Meni radi isto, ali mi nedostaju one crvene i plave kuglice :S:NTC je napisao(la):Slazem se sa onim sto je Crni napisao, s tim da sam juce skinuo v1.5 koji po meni mnogo normalnije radi nego 1.4 ili stariji. Vredi probati...
ako je sala, onda: hehe... cool! 🙂apolon je napisao(la):E, sad ce ti se javiti Zoni i reci da instaliras MyiE2, jer on ima tu opciju (a to je inace, odlican ideja).
Crni je napisao(la):Meni radi isto, ali mi nedostaju one crvene i plave kuglice :S:
ZoNi je napisao(la):ako je sala, onda: hehe... cool! 🙂
ako nije sala, onda: koju TU opciju? :S:
Nisam probao, ali pokusaj sa Save_Database/Merge_Database uz naravno kopiranje fajlova koje skidas...grozda je napisao(la):A da li neko mozda zna kako da nastavim isti download na drugoj masini?
Na primer:
Pocnem da skidam fajl od 20 MB kuci. Skinem od toga 10, i snimim na CD, odnesem kod drugara i on nastavi jos 10.
GetRight je ovo mogao da uradi.
aha, to si mislio... da, da... :smash:apolon je napisao(la):Evo, da ti pomognem da shvatis
grozda je napisao(la):A da li neko mozda zna kako da nastavim isti download na drugoj masini?
Na primer:
Pocnem da skidam fajl od 20 MB kuci. Skinem od toga 10, i snimim na CD, odnesem kod drugara i on nastavi jos 10.
GetRight je ovo mogao da uradi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari